Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozások Székesfehérváron képes leírás: Polu - Utazási [3. oldal]
részletek »

Vállalkozások Székesfehérváron: Polu - Utazási [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Vállalkozások Székesfehérváron
Keresés
Találatok száma - 52 db
Polu Nyomda

Polu Nyomda

A Polu Press Nyomda &Grafika 1993 óta, tehát már 20 éve folyamatosan üzemel. A nyomda története egy igazi fehérvári sikertörténet. 20 éves folyamatos fejlődésünk eredményeképpen ma már büszkén mondhatjuk, hogy minden nyomdai megrendelést kitudunk elégíteni! Legyen szó kis példányszámú digitális nyomatokról, vagy nagy mennyiségű ofszet technikával előállított termékekről! Szolgáltatásainkról, munka filozófiánkról bővebben olvashatsz újonnan elkészült, minden modern igényt kielégítő weboldalunkon, ahol lehetőséged van rögtön árajánlat kérésére is! Látogasson el honlapunkra, és legyen ön is egyike elégedett ügyfeleinknek!

PORTAS: Ajtófelújítás 1 Nap Alatt

PORTAS: Ajtófelújítás 1 Nap Alatt

A PORTAS minden típusú régi beltéri és bejárati ajtóból egy egyedileg kivitelezett, könnyen ápolható "újat" készít és mind ezt bontás nélkül. Az ajtók mázolása költséges és nem hosszú távú megoldás, valamint egy új ajtó bontása és beépítése a lakását építési területé teszi. Mi mindössze 1 nap alatt felújítjuk ajtaját, mentesítve önt a zajtól, piszoktól, bontástól és festéstől.

Princip Automatikai és Informatikai Kft.

Princip Automatikai és Informatikai Kft.

Egyedi célgépek, gyártósorok tervezése, gyártása és telepítése mellett széleskörű szolgáltatást nyújtunk ipari automatizálás, karbantartás, villanymotorok javítása területén. Igény esetén vállaljuk komplett technológiai beruházások lebonyolítását fővállalkozóként, legyen szó meglévő termelő sorok bővítéséről, korszerűsítéséről, áttelepítéséről vagy akár új berendezések kifejlesztéséről telepítéséről, karbantartásáról.

Reklámtábla Székesfehérvár: dekorMaxx

Reklámtábla Székesfehérvár: dekorMaxx

Szolgáltatásaink: Reklámtábla készítés garantáltan a megrendeléstől számított 24 órán belül. Fém, műanyag alapú tábláink nyomtatással vagy vágott fóliával készülnek, szerelés igény szerint, Uniós-projekt táblák: nyomtatva, gravírozva, állvánnyal, szereléssel. Világító dobozaink 1-2 oldalú dekorral készülnek, nyomtatott és vágott felülettel dekorálva. Ponyvanyomtatás építési háló nyomtatás: 3200 mm szélességig szereléssel is.

Rezidencia Városépítő Kft.: Tervezéstől a kulcsátadásig

Rezidencia Városépítő Kft.: Tervezéstől a kulcsátadásig

Házainkat tervezéstől kulcsátadásig építjük a választott technológia szerint. A terveket az ügyfél elképzeléseinek megfelelően és a pénzügyi lehetőségeik figyelembe vételével teljes körű ügyintézéssel (engedélyeztetés, hatósági egyeztetések) készítjük el. A honlapunkon ezen kívül eladó telkek és akciós ikerházak közül is választhat.

Rezsnyák Építési és Szolgáltató KFT.

Rezsnyák Építési és Szolgáltató KFT.

Alapvetően generál kivitelezéssel foglalkozunk, ami az alapoktól a kész házig terjed, de emellett foglalkozunk hőszigeteléssel, tetőcserével, bővítéssel, felújítással. Továbbá készek vagyunk részmunkákat is elvállalni, pl.: falazás, burkolás, vakolás, tetőfedés, kerítés és karámépítés, és minden egyéb, ami előfordulhat. Amellett, hogy kivitelezéssel foglalkozunk, további támogatást is adunk mind a tervezésben kapcsolatok révén, mind hitel elbírálás, tanácsadás és folyósítás területén. Tanácsadásunk magában foglalja az építési engedély, költségvetések és kiviteli tervek területét is.

Sol Tours : Online Utazási és Ingatlan Iroda

Sol Tours : Online Utazási és Ingatlan Iroda

Irodánk a Velencei-tó ingatlanspecialistája, és ehhez mérten széles választékát kínáljuk a lakásoknak, társasházaknak, családi házaknak, nyaralóknak a Velencei-tó környéki településekről, és az országos adatbázis is elérhető irodánkból. Ezen kívül a következő szolgáltatásokat kínáljuk még: kiutaztatás, mediterrán utazások, autóbuszos utazások, körutazások.

SolarDesign Bt.: Autóüveg fóliázás

SolarDesign Bt.: Autóüveg fóliázás

A SolarDesign Bt. egy több éve sikeresen működő vállalkozásból nőtte ki magát. Ez idő alatt több ezer autót és négyzetméternyi üvegfelületet láttunk el névjegyünkkel, a kiemelkedően magas színvonalú és minőségű SKYFOL fóliákkal, ügyfeleink teljes megelégedésére, melyet folyamatosan növekvő megrendeléseink száma is tükröz. Az évek során szerzett tapasztalat segített minket abban, hogy megrendelőink mindig a legjobb minőségű fóliákat és kiszolgálást kapják.

SPEEDY - Autoszerviz hálózat

SPEEDY - Autoszerviz hálózat

A Speedy, mely Európa legnagyobb autószerviz hálózata, 1978-ban alakult Franciaországban. 1999-ben csatlakozott a Kwik-Fit csoporthoz, melynek a Kwik-Fit és a Pit Stop is a tagja. A Kwik-Fit csoport ezt a 3 autószerviz hálózatot foglalja magában. Franciaországban több mint 500, számos európai és Európán kívüli országban közel 100 Speedy szerviz működik. Fontosnak tartja a hálózat, hogy folyamatosan lépést tartson a piac fejlődésével, annak változásait nyomon kövesse, hogy minél magasabb színvonalon tudja kielégíteni ügyfeleit.

Hirdetés
Székalkatrész gyártás: Euriv Bt.

Székalkatrész gyártás: Euriv Bt.

Különféle idompréselt rétegelt lemez székalkatrészek gyártása, főleg bükk, de igény szerint más furnérból, ezek kontúrmarása, lakkozott ill. kárpitozott felületi minőséggel: háttámlák sík és térgörbe kivitelben, üléslapok, első és hátsó lábak, karfák, székpalástok (óvodai, iskolai, felnőtt), előadótermi, színházi székek üléslapjai, háttámlái, egyéb, fenti technológiai körbe tartozó termékek vevő minták alapján, szerszámgyártással. Választékunkra jellemző, hogy mintegy 150 db különféle présszerszámmal rendelkezünk.

Székesfehérvári Cégkatalógus

Székesfehérvári Cégkatalógus

Székesfehérvári cégkatalógus, amely ingyenes regisztrációt biztosít minden olyan vállalkozásnak, amely székesfehérvári székhellyel, telephellyel, üzlettel, irodával rendelkezik, vagy szolgáltatást nyújt a város területén, legyen az akár egy több száz embert foglalkoztató vállalat, vagy csupán egy egyszemélyes egyéni vállalkozás.

SZÉKOM Zrt.

SZÉKOM Zrt.

A SZÉKOM Zrt. főként kommunális szolgáltatási feladatokat (hulladékszállítás- és gazdálkodás, közterület- és parkfenntartás, gyűjtőedényzet- és járműjavítás) lát el. A társaságnál működő integrált irányítási rendszer feladata, hogy a működés hatékonyságának folyamatos fejlesztésével, a környezetvédelmi előírások és elvárások betartásával és a munkabiztonság, egészségmegőrzés biztosításával hozzájáruljon a társaság eredményességéhez.

Szemészeti magánrendelő Székesfehérvár

Szemészeti magánrendelő Székesfehérvár

Az Orvos Optika olyan szemészet, gyermekszemészet és optika szalon Székesfehérváron, ahol a leggyakoribb csecsemőkori problémákra specializálódtunk. Csecsemők könnyezéses, gyulladásos panaszait gyorsan, hatékonyan kezeljük, s a csecsemőkori veleszületett szembetegségek szűrését is vállaljuk. Gyermeket már 2 hetes kortól vizsgálunk Az Orvos Optika olyan szemészet, gyermekszemészet és optika szalon Székesfehérváron, ahol a gyermekkori kancsalság és tompalátás kezelésével kiemelten foglalkozunk. A tompalátás annál jobban gyógyítható, minél fiatalabb korban kezeljük: ezért kancsalság gyanuja esetén haladék nélkül forduljon hozzánk vagy más gyermekszemész szakorvoshoz !

Széphő Zrt.

Széphő Zrt.

A Székesfehérvári Épületfenntartó és Hőszolgáltató Részvénytársaság 53 éves fennállása óta Székesfehérvár város szolgálatában áll, a lakosság széles rétegét érintő szolgáltatásokat nyújtva. A társaság elődje, a Székesfehérvári Ingatlankezelő Vállalat 1949. szeptember 18-án alakult meg állami vállalatként, ellátva kezdetben a város területén lévő bérlakások kezelését, majd az 1960-as évek közepétől a hőszolgáltatás feladatát, mely az 1970-es években, a nagyarányú paneles építkezések következtében komoly fejlődésnek indult. A társaság építőipari egysége épület-karbantartási, felújítási és egyéb építési munkálatokban vett részt. A vállalat 1993. január 1-je óta részvénytársaságként működik. A SZÉPHŐ RT. jelenleg 336 főt foglalkoztató nagyvállalat, tevékenységi köre központi- és távhőszolgáltatási, kezelési, építőipari, felvonó karbantartási, valamint ingatlanközvetítési, ingatlanértékesítési területre terjed ki.

Takarítás, tisztítás, takarító cég

Takarítás, tisztítás, takarító cég

Teljes körű takarítási szolgáltatást vállalunk, úgy mint napi- és nagytakarítást, ablaktisztítást lábról és alpin technikával, száraz szőnyegtisztítást, gőztisztítást. Továbbá forgalmazunk a takarításhoz kapcsolódó eszközöket, gépeket, szennyfogó szőnyegeket, görgős székalátéteket. Közel húsz éves szakmai múlttal rendelkezünk.

Ultrahangos zsírbontás

Ultrahangos zsírbontás

Szalonunkban olyan kezelést biztosítunk számodra, mellyel rövid idő alatt és fájdalommentesen elbúcsúzhatsz a kis gödröktől és párnácskáktól, és végre úgy fogsz kinézni, ahogy szeretnél. Az ultrahangos zsírbontás az egyetlen olyan kényelmes és fájdalommentes módszer, mellyel a tested különböző területein kialakult makacs zsírlerakódásait fellazítjuk, majd a sejtek szétbontása után a májon és a nyirokrendszeren keresztül kijuttatjuk a szervezetedből. Így ez az alakformáló kezelés nem csak fogyasztó hatással van a testedre, hanem méregteleníti is azt. Jelentkezz most, hiszen csak a zsírpárnáid bánhatják!

Utazási irodák

Utazási irodák

Székesfehérvári utazási irodák listája. Ingyenes ajánlatkérő. Kérjen ajánlatot egyszerre több mint 100 utazási irodától, tekintse meg az utazási irodák utazási ajánlatait. Akciós és last minute utazások tematikus keresőben. Portálunkon megtalálja Magyarország utazási irodái által frissen feltöltött first minute utakat, last minute utazásokat, székesfehérvári utazási irodák kiemelt akciós ajánlata.

Tuti menü