Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozások Székesfehérváron képes leírás: Fejérvíz - Orvoshop [2. oldal]
részletek »

Vállalkozások Székesfehérváron: Fejérvíz - Orvoshop [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Vállalkozások Székesfehérváron
Keresés
Találatok száma - 52 db
Fejérvíz ZRt.

Fejérvíz ZRt.

Részvénytársaságunk köteles fogyasztói részére - a víziközművek mennyiségi és minőségi teljesítőképességének határáig - jogszabályban rögzített minőségű ivóvizet szolgáltatni, és csatornabekötés megléte esetén a keletkező szennyvizet elvezetni. Kötelesek vagyunk a szolgáltatási pontig ellátórendszerünk kezelését és karbantartását biztosítani. (A szolgáltatási pont általános esetben ivóvízellátásnál: a bekötési vízmérőt követő elzáró szerelvény vízmérő felőli csatlakozási pontja. Szennyvízelvezetésnél: az ingatlanon belül lévő ellenőrzőaknának, vagy műanyag tisztítóidomnak a kimeneti oldala.) A szolgáltatói kötelezettség kiterjed a vízmérők időszakonkénti hitelesítésére, cseréjére, javítására, továbbá a mérők ütemezés szerinti leolvasására.

Felicitá Mennyasszonyi és Alkalmi Ruhaszalon

Felicitá Mennyasszonyi és Alkalmi Ruhaszalon

Cégünk Székesfehérváron kizárólagos joggal forgalmazza a világhírű olasz Shalia Sposa menyasszonyi és alkalmi ruhákat. Ruhakölteményeink minden igényt kielégítenek az egyszerűtől az extravagáns különlegességekig.

Fénycsatorna

Fénycsatorna

A Solatube technológia elsősorban azok számára nyújt tökéletes megoldást, akik ablaktalan helyiségekben szeretnének természetes fény hatást kelteni. A termék lelke a tetőre szerelt kupolában rejlik, mely egy reflektor segítségével összegyűjti a természetes napfényt, majd egy csatornán keresztül a megvilágítani kívánt helyiségbe továbbítja azt. A fénycsatorna végén egy speciális fényszóró található, mely biztosítja az egyenletes fényeloszlást. A kupola formája meggátolja a hulladékok, törmelékek felhalmozódását, a csapadék pedig tisztán tartja a kupola felületét, így plusz karbantartást nem igényel.

Festék, festékboltok Székesfehérváron

Festék, festékboltok Székesfehérváron

Látogasson el oldalunkra, amennyiben székesfehérvári elérhetőségű festőt, festékboltot keres, segítünk megtalálni az önhöz legközelebbi ajánlatokat. Ha a festés-mázolás témakörében egyéb információkhoz jutna, oldalunk ebben is segítségére lehet. Rendezvényekkel, üzleti és akciós ajánlatokkal, festéssel kapcsolatos hírekkel, információkkal állunk rendelkezésére. Ha festékboltot keres könnyen rákereshet az Önhöz legközelebbi festékboltra.

FF Statika Hungary Építőmérnöki Kft.

FF Statika Hungary Építőmérnöki Kft.

Vállalkozásunk statikus tervezéssel, geotechnikai és közlekedési létesítmények tervezésével foglalkozik. Specialitásunk családi házak statikai engedélyezési tervfejezetének, illetve tartószerkezeti kiviteli terveinek elkészítése. Más szakterületeink csarnokok és ipari létesítmények statikai tervezése, illetve statikus szakvélemények készítése. Fő tevékenységeink: - vasbeton, acél és fa szerkezetek - silók, tartályok - épületek alapozása - mobil távközlési állomások, szél- és naperőművek - ipari kiegészítő szerkezetek - meglévő szerkezetek átalakítása

Hitel tanácsadók Székesfehérvár

Hitel tanácsadók Székesfehérvár

Székesfehérvári Pénzügyi tanácsadók, hitelközvetítők, hitelügyintézők információs weboldala. Hitel és a pénzügyi világ hasznos dolgai érthető formában a mindennapi ember számára. Szerény kis csapatunk melynek tagjai szeretné és célul tűzte ki, hogy minél több hasznos információval lássa el a www.hitelugyintezok.hu látogatóit, a hitelek és pénzügyi világ eseményeiről, illetve segítséget szeretnénk nyújtani azon személyek számára akik keresnek hitel és pénzügyi tanácsadó személyt vagy céget. Ismereteink alapján leírjuk milyen egy jó megbízható szakember és milyen fontos dolgokra érdemes odafigyelni ha tanácsadót keresünk és választunk.

ITV Albatech Kft.: Irodaszer cégellátó

ITV Albatech Kft.: Irodaszer cégellátó

Papír, író-, és irodaszer, irodai kellékanyagok ellátása, másolástechnika, dokumentumkezelő rendszerek kereskedelme, teljes körű szolgáltatás. (másológépek, nyomtatók, multifunkciós eszközök kereskedelme és szervize) Konica-Minolta, Sharp, Canon másolók, nyomtatók szervize és alkatrész ellátása, vizuáltechnikai termékek kereskedelme, szervize, és bérbeadása.

KER-BONT Kft. : Autókölcsönzés

KER-BONT Kft. : Autókölcsönzés

Foglalkozunk autó és motorkölcsönzéssel, autójavítással, autóvillamosság javítással, karosszériajavítással, valamint új és használt gumi forgalmazásával, szerelésével, zöldkártya készítéssel, és autóklíma javítással is.

KGL-BAU Kft. : Kőburkolat kivitelezés

KGL-BAU Kft. : Kőburkolat kivitelezés

Építőipari és kőburkolat kereskedelem, szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, fuvarszervezés.

Hirdetés
könyvelés székesfehérvár

könyvelés székesfehérvár

Könyvelés Székesfehérvár! A Farkas adótanácsadó és könyvelő iroda 20 év szakmai tapasztalatával és minőségi munkával áll cégek és egyéni vállalkozások rendelkezésére!Fejér megye és a környező megyék(Bp,Heves,Veszprém,Somogy) területén levő cégek, egyéni vállalkozások és társasházak a pénzügyi, könyvelési és bérszámfejtő tevékenységeit végzi! Minőségi könyvelési munkánk akár nagyobb távolságok esetén is kifizetődő lehet. Könyvelőirodánk Székesfehérvár központjában, a Budai úton levő Trade Centerben található.

Krüger festékbolt (Székesfehérvár)

Krüger festékbolt (Székesfehérvár)

A Krüger festékbolt, Székesfehérváron található. Beltéri falfestékben a Gréta és a Héra beltéri falfesték a vásárlóink kedvence. Színkeverésben, soha sem látott garanciával állunk rendelkezésükre. Mészfestékben mind bel és kültériben, otthon vagyunk. Fa ajtók, ablak felújításhoz, javasoljuk a Milesi termékeit. Egyedül álló módon, nagyon gyorsan 24 órán belül kitudjuk, szolgálni kedves vásárlóinkat, bármi legyen is az igényük. Ha most szeretné a ragalját is felújítani abban is segíteni tudunk. Bármilyen fa felületkezelésben forduljon hozzánk bizalommal, szakértő kollégáink segíteni tudnak.

Lene 2002 Bt. : Karosszériajavítás, Fényezés

Lene 2002 Bt. : Karosszériajavítás, Fényezés

Szolgáltatásaink: karosszériajavítás, fényezés, horpadás- és jégkárjavítás, teljes körű biztosítási ügyintézés, motorkerékpár javítás, motormentés, motor üzemanyagtartály horpadásának javítása. Igény szerint autómentést, polírozást, és autótakarítást is vállalunk.

Logisztár Kft.

Logisztár Kft.

Napjainkban a globalizált, vevőközpontú és tudásalapú világgazdaság erőteljesen kötődik a logisztikához. A logisztika a fejlett gazdaságok húzóágazata. Ezen ágazat az a gazdasági tevékenység, amely biztosítja, hogy a termelési folyamatokhoz szükséges termékek a megfelelő helyen, időpontban, mennyiségben és minőségben rendelkezésre álljanak. Az új kihívásoknak a hazai szolgáltatók is kénytelenek minél rövidebb idő alatt megfelelni és erőiket koncentrált formában összpontosítani. Magyarország felgyorsult gazdasági fejlődése és a piac kívánalmai által diktált elvárásoknak való megfelelés a Székesfehérvári Logisztikai szolgáltató Központot is újabb fejlesztésekre készteti. Az egyik legfontosabb szempont, hogy a befektető multinacionális cégek ne érezzék meg üzleti tevékenységük során Magyarország és hazájuk közötti távolságot, másrészt pedig a város gazdaságát is integrálni szeretné a város vezetése a nemzetközi termelési folyamatokba. Ebben nyújt segítséget a Székesfehérvári Logisztikai Szolgáltató Központ.

Modus Kft - Integrált rendszer

Modus Kft - Integrált rendszer

Szolgáltatásainkban az informatika legkorszerűbb megoldásait kínáljuk felhasználóinknak. Fő termékünk a Modus Integrált Vállalatirányítási Rendszer. Rendszerünkbe az ERP rendszerektől elvárható minden funkciót beépítettünk. Saját fejlesztésű termék, melyet a hazai igényeknek megfelelően alakítottunk ki. Megfelel a hatályos jogszabályoknak. A rendszer moduljai önállóan is használhatók. Rendszerünk alkalmazható kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Paraméterezéssel és szoftverfejlesztéssel testre szabott, a felhasználói igényeknek mindenben megfelelő szoftver kínálunk. Munkánk során nagy gondot fordítunk ügyfeleink egyedi igényeinek legmesszemenőbb kielégítésére, a gyors, pontos, körültekintő feladatmegoldásra. Vállaljuk a hosszú távú terméktámogatást.

MRI vizsgálat

MRI vizsgálat

Az MR diagnosztika manapság már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában. Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb radiológiai eljárás az ízületek diagnosztikájában is, csakúgy, mint az idegrendszerében. Ötvözi a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit. Segítségével több dimenziós képek is készíthetők. Az erek ezzel az eljárással igen jól ábrázolhatóak (akár 3D-s rekonstrukciók is készíthetők), így sok információ nyerhető róluk anélkül, hogy veszélyes és kellemetlen beavatkozások történnének. Vizsgálható az agy, a hasi szervek, gerinc, a csontok és ízületek, valamint a mellkasi nagyerek környezete.

Okos Könyvelés - Könyvelőiroda online

Okos Könyvelés - Könyvelőiroda online

Hatékony könyvelő szolgáltatás azoknak, akik haladnak a korral és könyvelésüket korrekt könyvelési díjak mellett online kívánják intézni. Ez nemcsak egy könyvelőiroda, hanem egy költséghatékonyan működő online könyvelési szolgáltatás. Könyveltessen otthonról kényelmesen, az ország bármely pontjáról! Váltson még ma online könyvelőre! Egyszerű kezelés, gyors ügyintézés. Pénzügyi tanácsadás, adótanácsadás minden ügyfelünknek ingyen.

Orvoshop Szalon

Orvoshop Szalon

Elege van a véget nem érő fogyókúrából és a jojo-effektusból? Szeretne újra beleférni kedvenc farmerjába? Velünk ez sikerülhet! Borotva? Gyanta? Ugye, hogy Ön is szeretne megszabadulni a végeláthatatlan használatuktól? Itt az ideje, hogy éljen e lehetőséggel, mert velünk megteheti! Májfolt? Szarkaláb? Pattanás? Seprűvéna? Megunt tetoválás? Szabaduljon meg tőlük! Válassza ki az Ön számára szükséges kezelést, és győződjön meg róla, hogy ez valóban lehetséges! Ha szeretne egy jól működő, jövedelmező vállalkozást, ha szeretné, hogy bármikor elmehessen szabadságra, ha szeretne egy kontrollált, zárt rendszert, amelyben a kontroll nem az Ön feladata, ha szeretne nemzetközi színvonalon szolgáltatni, és szeretne büszke lenni vállalkozására, nyisson Ön is egy orvoshop.hu 4 for you szalont!

Tuti menü