Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozások Székesfehérváron képes leírás - Székesfehérvár.tlap.hu
részletek »

Vállalkozások Székesfehérváron - Székesfehérvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Vállalkozások Székesfehérváron
Keresés
Találatok száma - 52 db
Alba Lamella Árnyékolástechnika

Alba Lamella Árnyékolástechnika

Cégünk Székesfehérváron működik és itt végezzük tevékenységünket. Árnyékolástechnikai anyagok kereskedése, redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, nyílászárók, ajtók és kapuk kereskedelmét. Ezen kívül igény szerint elvégezzük a helyszíni felmérést, és tanácsadást, igény esetén a karbantartást is. Fő profilunk a szalagfüggönyök tisztítása. Ebbe beletartozik, a le és felszerelés, tisztítást, szállítás is. Kérjen árajánlatot, rendszeres tisztítás esetén kedvezményt is biztosítunk. Tekintse meg weblapunkat!

Alba-Trezor Villamos Biztonságtechnikai Kft.

Alba-Trezor Villamos Biztonságtechnikai Kft.

Vállaljuk rövid határidővel, akár 24 órán belül vállaljuk Hatósági ellenőrzéshez szükséges felülvizsgálatok elvégzését. A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése során föltárjuk a létesítési, illetve az üzemeltetés során keletkező hibákat melyek tűzesethez, vagy áramütéses balesethez vezethetnek.

Aliquander Kft. Bádogos Szaküzlet és Márkakereskedés

Aliquander Kft. Bádogos Szaküzlet és Márkakereskedés

Cégünk fő szolgáltatásai: - Élhajlított elemek gyártása 6m hosszúságig. Vállaljuk a nálunk forgalmazott, és akár hozott lemez alapanyagokból 1mm-es lemez vastagságig a megrendelt hosszúságú és formájú élhajlított profilok elkészítését. - Lindab, horgany, horganyzott acél, vörösréz, sárgaréz és színes lemezek méretre szabása. - Lemez szalagok lefejtése, szabása, hasítása a megrendelt hosszban és szélességben. - Vállajuk korcolt síklemezfedések előprofilozását (előkorcolását) Lindab, Horgany, és alumínium anyagokból.

Amerikai hotdog

Amerikai hotdog

Cégünk amerikai típusú Hot-Dog kocsik forgalmazásával foglalkozik, mely a hot-dog hazájában már jól működő árusító rendszer . Eredeti Yankee hot-dog kocsik kizárólag nálunk kaphatóak az országban. Hot-Dog kocsijaink teljesen kompakt kivitelezésűek, nagyban megkönnyítik az utcai árusítást. Használatát forgalmas helyeken, bevásárlóközpontoknál, rendezvényeken, koncerteken, búcsúkon, vásárokon, strandokon javasoljuk.

Aquagold-Szikvízgyártó Kft.: Vízadagoló, szódagép

Aquagold-Szikvízgyártó Kft.: Vízadagoló, szódagép

Vállalkozásunk fő profilja vízadagoló gép forgalmazása, szódagép bérbe adása, ballonos- ásványvíz, és szikvíz forgalmazás. Az Aqua Vital vízadagoló innovatív és kevés karbantartást igénylő technikáját egy modern, egyszerű dizájnba csomagoltuk. Praktikus és könnyen kezelhető. Az álló vagy asztali gépet ott helyezzük üzembe, ahol önnek a leginkább megfelel. Ahol szükség van Vízadagolóra, mi ott vagyunk. Országos szervizhálózatunk garantálja a gyors kiszállítást és a gördülékeny szervizt.

Autó alkatrész és szerviz: Truck-Trailer

Autó alkatrész és szerviz: Truck-Trailer

Cégünk kínálatában elsősorban jó minőségű után gyártott, gyári új, használt és felújított alkatrészek találhatóak meg. Műhelyünkben az alábbi főbb munkákat vállaljuk: motorok javítása, felújítása , váltók javítása, felújítása, differenciálművek ,fék- és futójavítás , tachográf beszerelés, szoftveres diagnosztika ,pótkocsik szervizelése. A Truck-Trailer &Parts Kft. Scania, Volvo, Daf bontott, után gyártott és eredeti alkatrészeket kínál ügyfeleinek. Az alkatrész kereskedés mellett szerviztevékenységet is folytatunk.

Autófóliazas.hu: Autóüveg-fólia, Biztonsági fólia

Autófóliazas.hu: Autóüveg-fólia, Biztonsági fólia

Minimális anyagi befektetéssel növelheti gépjárműve esztétikai megjelenését, utazási komfortját, autója biztonságát, emeli gépjárműve megjelenését. Cégünk a Skyfol üvegfóliák hivatalos Fejér megyei képviselete. Tevékenységi körünk: autóüveg-fóliázás, színtelen karosszériavédő fóliák akár az egész autóra, épületüveg-fóliázás, hő- és fényvédő fóliák , betörésvédelmi fóliák , kombinált (biztonsági, hő- és fényvédő) fóliák , Permanent Mark UV lakk-és üveggravírozás. Biztonsági fóliáinkkal megakadályozhatja az üvegen keresztül történő gyors behatolást. Teljesen láthatatlan karosszériavédő fóliáink hatékonyan ellenállnak a kőfelverődéseknek, védik a küszöböket és egyéb elemeket az esetleges karcolásoktól. Lencsevédő fóliánk alkalmazásával elkerülhető a kőfelverődés okozta lámpasérülés.

Beauty Full Szépségszalon Székesfehérvár

Beauty Full Szépségszalon Székesfehérvár

Üdvözlöm Önöket a Beauty Full Szépségszalon csapata nevében. Fontosnak tartom a szépség, a jól ápoltság és a belső harmónia egységét. Ha ezt sikerül megvalósítani, önbizalmunk, kisugárzásunk is nőhet általa. Ebben segítünk Önnek, folyamatosan megújuló professzionális szolgáltatásainkkal kellemes, családias hangulatú belvárosi üzletünkben. Talál nálunk ügyes kezű fodrászokat, jól képzett kozmetikusokat, csúcstechnológiás testkezelést, alakformálást, villanófényes szőrtelenítést és modern technikával dolgozó műkörmös, kéz-és lábápoló szakembereket.   

Bútorgyártás Székesfehérvár: ER-FA Kft.

Bútorgyártás Székesfehérvár: ER-FA Kft.

Alapanyag kereskedelem, szerszámok és egyedi bútorgyártás mind lakossági, mind vállalati megrendelők részére, tervezéstől a megvalósításig, a legegyszerűbbtől a csúcstechnológiáig. Családra, egyénre, funkcióra szabott tökéletes lakásberendezés, legyen a hálószoba, gyermekszoba, nappali, vagy dolgozószoba. Megtervezzük,berendezzük barátságos otthonná varázsoljuk az egész lakást ahová mindig öröm lesz hazatérni.

Hirdetés
C-Med Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ

C-Med Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ

C-Med Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ Székesfehérváron - Kardiológia, Fogászat, Ultrahang, Dietetikus, Sportorvos, Fizikoterápia, Teljes laborvizsgálat, Kineziológia, Nőgyógyászat, Repülőorvos, Családorvos, Fejlesztő centrum stb. jól felszerelt rendelőben szakorvosi szolgáltatásokat nyújt, a diagnózis szakmailag megalapozott felállításához teljeskörű laboratóriumi háttérrel rendelkezik. Hozzáértő, gyakorlott munkatársak professzionális eszközökkel végzik a gyógyítást. Érezhetően és mérhetően jobban!

Depónia Kft.

Depónia Kft.

A Depónia Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft.-t Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a TERSZOL Környezetvédelmi és Építőipari Szövetkezet alapította 2001. február 8-án 51-49 %-os részarányban. Fő tevékenységeink: - Lakossági, közületi, ipari hulladékszállítás, - Hulladéklerakó üzemeltetés, - Hulladékudvar üzemeltetés, - Hulladékgazdálkodás, - Városüzemeltetés (útépítés, útfenntartás, úttisztítás), - Téli síkosságmentesítés, - Kutatás, fejlesztés

Dumics Kft. Szállítmányozás és Költöztetés

Dumics Kft. Szállítmányozás és Költöztetés

Belföldi- és nemzetközi fuvarszervezés, árufuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, daruzás, vámügyintézés - teljes körű tanácsadás, melyet alapos tervezés előz meg, a munka gyors és szakszerű lefolyása érdekében. A hét minden napján, 0-24 óráig igénybe veheti szállítási és költöztetési szolgáltatásainkat az ország egész területén. Több ezer elégedett ügyfelet szereztünk az évek folyamán azzal, hogy nagy figyelmet fordítunk a ránk bízott termékek biztonságos szállítására.

Elme Automatika Kft - Célgép gyártás

Elme Automatika Kft - Célgép gyártás

Egyedi gépek, célgépek, szerelősorok, tesztelő berendezések tervezése és gyártása. Székesfehérvár központú vállalkozás magasan kvalifikált munkatársakkal, saját tervezőcsapattal vállalja kamerás rendszerek, kézi szerelő munkahelyek, automata szerelő munkahelyek, jelölő és feliratozó berendezések, konvejorok, célgépek, teszterek és szerelősorok tervezését és kivitelezését. Mérnöki szolgáltatás, mérés és adatgyűjtés, jelöléstechnika, in-line feliratozás.

esküvői dj esküvőre

esküvői dj esküvőre

Gyakran felmerül a kérdés, hogy az esküvőre dj vagy zenekar lenne inkább a jobb választás, erre a kérdésre próbálunk választ adni leírásunkban. Mint az élet számos területén, úgy a párok többsége esküvőjük szervezésekor is igyekszik az aktuális trendeket követni. Ma már nem divatos a tollas, kalapos vőfély, a sátras lakodalom, a tojás görgetős és szembekötős játék, sok helyen még a menyecske tánc is kiment a divatból, vagy teljesen átformálódott. Ahogy a különféle esküvői szokások, úgy az esküvők zenei szolgáltatása is formálódik, modernizálódik. Manapság házasulandók többsége, már nem bálokon nőtt fel, sokkal inkább disco-ban, pubokban, klubokban, ennek is köszönhető, hogy a lakodalmas zenekarokat, az Esküvői Dj váltja föl. Amellett, hogy trendi lemezlovast szerződtetni esküvőnkre, számos előnnyel is jár a zenekarokkal szemben. A Dj a polgári szertartás kezdetétől az vacsorán át, a lakodalom végéig, folyamatosan és szünetmentesen szolgáltatja a megfelelő hangulatú zenéket, nincsenek kínos, csöndes percek, az Esküvő Dj folyamatosan fenntartja és fokozza a hangulatot a különböző muzsikákkal. A zenéken kívül, biztosítja a rendezvény akár több helyszínének hangosítását, hangtechni

Evergreen Kft.

Evergreen Kft.

Székesfehérvári cégünk, a Evergreen Kft. fő profilja a városnéző kisvonatok gyártása, üzemeltetése és bérbeadása országszerte. Tökéletes célt szolgál bármilyen nagy rendezvény, turisztikai program esetén, és remek kikapcsolódás kicsik és nagyok számára. Emellett cégünk építőipari generálkivitelezést, és vendéglátói szolgáltatásokat is vállal. Látogassa meg internetes oldalunkat, tájékozódjon bővebben cégünk részletes tevékenységéről, és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha elsőrangú szolgáltatásokra van szüksége!

EVVA Hungária Kenőanyag Kereskedelmi Kft.

EVVA Hungária Kenőanyag Kereskedelmi Kft.

Cégünk kenőanyagok kereskedelmére szakosodott: hidraulika olajok, fagyvédő termékek, tisztító termékek, hajtóműolajok, univerzális olajok traktorokhoz és egyéb építőipari gépekhez, kenőolajok, motorolajok stb. Az EVVA saját kutató laboratóriumában folyik a termékfejlesztés. Innen kerül koordinálásra a belföldi és külföldi forgalmazás. Termékeink kitűnő minőségű alapanyagai főleg Németországból, Olaszországból, Franciaországból, Magyarországról, Hollandiából, Belgiumból és az Amerikai Egyesült Államokból kerülnek beszerzésre. Szigorú kritériumok alapján választják ki a szükséges ásványi, szintetikus és növényi származású alapolajokat, melyeket folyamatosan ellenőriznek. A termékismertetők tartalmazzák mind az ásványi, mind a szintetikus bázisra épülő - járművekhez használatos - és ipari kenőanyagokat. A legújabb termékgenerációk természetben lebomló un. bio nyersanyagokból (növényi olajok) készülnek, amire egyre nagyobb az igény Európában.

Fehérvár Csavar Kft: Csavarbolt Székesfehérvár

Fehérvár Csavar Kft: Csavarbolt Székesfehérvár

Cégünk alapvetően csavarok és kötőelemek kereskedésével foglalkozik. Csavarboltok, barkácsboltok, gép-szerkezet gyártó cégek és ipari vállalkozások igényeit elégítjük ki gyorsan és megbízhatóan. Széles választékban találhatóak a különböző csavarok, alátétek, anyák, menetes szárak, kötélszívek- és szorítók, műanyag tiplik, fúrószárak, imbuszkulcsok, sasszegek, kárpitszegek és kézi szerszámok.

Tuti menü