Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sportegyesületek, klubok Székesfehérváron képes leírás - Székesfehérvár.tlap.hu
részletek »

Sportegyesületek, klubok Székesfehérváron - Székesfehérvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Sportegyesületek, klubok Székesfehérváron
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alba-Toll SE

Alba-Toll SE

Az ALBA-TOLL Sportegyesület 1996-ban alakult Székesfehérváron. Azóta a város és az ország egyik meghatározó egyesületévé vált. Utánpótlás nevelésben komoly hazai és nemzetközi eredményeket értünk el. Évről évre egyre több játékosunk kerül a korosztályos válogatott keretekbe. Számos MAGYAR BAJNOKI cím, értékes nemzetközi trófeák fémjelzik sikereinket. Fiatal felnőtt csapatunk a legmagasabb osztályba, az OBI. /A osztályban, a legjobb magyar csapatokkal versenyez. Edzéseinket többnyire a Tóparti Gimnázium torna-termében tartjuk, ahol 60- 70 játékosnak kínálunk rendszeres játéklehetőséget. Európa számos országába és Magyarországon belül járunk versenyekre. Országos és nemzetközi versenyeket is rendezünk. Székesfehérváron számos Európai ország játékosai is megfordultak már.

ALBATROSZ Repülő Egyesület

ALBATROSZ Repülő Egyesület

Az Albatrosz Repülő Egyelületet 1989-ben néhány repülésért elkötelezett sportember alapította Székesfehérváron. A repülőteret és repülő eszközöket nélkülöző kis csoport az elmúlt tíz év alatt sokat fejlődött. A létszámában mára meghaladja a száz főt, repülő eszközeiben pedig négy sportágat ölel fel. Ejtőernyős,Sárkányrepülő, Vitorlázórepülő,Öreg Sasok, Modellező Szakosztály

ARE Vitorlázórepülő Szakosztály

ARE Vitorlázórepülő Szakosztály

Az Albatrosz Repülő Egyesületet 1989-ben néhány repülésért elkötelezett sportember alapította Székesfehérváron. A repülőteret és repülő eszközöket nélkülöző kis csoport az elmúlt tíz év alatt sokat fejlődött. A létszámában mára meghaladja a száz főt, repülő eszközeiben pedig négy sportágat ölel fel. Az Albatrosz Repülő Egyesület Vitorlázó, Motorosvitorlázó, Motorosrepülő Szakosztályának honlapja.

Fehérvár Rugby Club

Fehérvár Rugby Club

1823-ban William Webb Ellis a Rugby nevezetű angol városban megalkotta a rugby játékot és annak szabályait. Szinte azonnal népszerű lett és jelenleg is a világ szinte valamennyi országában játsszák ezt a labdajátékok tekintetében egyedülálló sportot. Magyarországon már 1979 óta van rögbi, de az egyesülési törvény hiányában nem tudott megalakulni a Magyar Rögbi Szövetség. Megalakulás éve 1990. A Fehérvár Rugby Club alapító tagja az MRgSZ-nek.

Székesfehérvári anyukák és kismamák weboldala

Székesfehérvári anyukák és kismamák weboldala

A székesfehérvári (és környéki) anyukák és kismamák weboldala a következő díjmentes szolgáltatásokat és információkat nyújtja a látogatóknak: Ingyenes, online babaruha börze Fórum 'Szakember válaszol' rovat Hivatali ügyintézést segítő információk 'Gyermekeink egészsége' rovat (gyermek háziorvosok, szakrendelések, védőnők, stb) Bölcsőde-, óvoda-, iskola választást segítő információk Programajánló 'Jó tudni' rovat - hasznos tanácsok leendő és gyakorló szülőknek stb.

Tradicionális Reiki Közösség - Székesfehérvár

Tradicionális Reiki Közösség - Székesfehérvár

Reiki Közösségünk közel 2 éve foglalkozik betegekkel, akut és krónikus esetekben is. Tevékenységünk a prevenciótól, a betegségek kezelésen át, a betegséget követő felépülést átfogja. A reiki terápiával a legkülönfélébb esetekben segítenek képzett reiki gyógyítóink. Közösségünkben rendszeresen tartunk gyakorlásokat, tanfolyamot szervezünk az érdeklődők számára. Reiki közösségünk havi alkalommal díjmentes alkalmakat biztosít az érdeklődők számára, hogy kipróbálhassák a reiki módszerét, és megtapasztalhassák annak jótékony hatását. Ezzel célunk nem más mint a széles közönségnek bemutatni a módszer hatékonyságát, gyakran azonnal segítve akut panaszokon akár 1 reiki kezeléssel.

Tuti menü