Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Óvodák Székesfehérváron képes leírás - Székesfehérvár.tlap.hu
részletek »

Óvodák Székesfehérváron - Székesfehérvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Óvodák Székesfehérváron
Keresés
Találatok száma - 5 db
Árpád Úti Óvoda

Árpád Úti Óvoda

Intézményünk 7 csoportos óvoda. Barátságos, zöldövezetben fekszik, a nagy udvarral igazi játszó paradicsom a gyerekek számára. Óvodánk a művészeti program felhasználóiként dolgozik. A gyermeki személyiséget tisztelet, elfogadás, szeretet, megbecsülés kell, hogy övezze.

Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda

Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda

Az óvodában jelenleg egy vegyes csoport működik. Hangsúlyos feladata az óvodának a társuló fogyatékosságok kialakulásának megelőzése korai fejlesztéssel. Az általános iskola 8 évfolyamos. Az ismeretnyújtáson túl hangsúlyt fektetünk tanulóink pszichés funkcióinak, kommunikációs és szocializációs képességeinek fejlesztésére. A tanítást a terápiás jelleg hatja át. Speciális tankönyveket használunk. A 9-10. évfolyam a speciális szakiskolára előkészítő szakasz. 11-12. évfolyamon heti 10 órában közismereti tárgyakat tanulnak, gyakorlati képzés heti 20 órában folyik. Támogatást a munkavállalást befolyásoló családi nehézségek megoldásában

Mancz János Óvoda

Mancz János Óvoda

A Mancz János Óvoda a magyar óvodapedagógia hagyományain nyugvó szakmai műhely már 1906. óta. Családias jellegű épületében folytatjuk a 3-7- éves korú gyermekek nevelését.

Nefelejcs Óvoda Montessori csoport

Nefelejcs Óvoda Montessori csoport

Székesfehérvár kertvárosi részén, családi házak között bújik meg óvodánk. Csoportunkba vegyes életkorú gyerekek járnak, 3-tól 7 éves korig. Montessori Mária pedagógiai módszereit és fejlesztő játékeszközeit alkalmazzuk óvodai mindennapjainkban.

Szent Imre Óvoda

Szent Imre Óvoda

Nevelési programunk alapja a vallásos nevelés. Napjainkat a gyerekekkel közös reggeli gyertyagyújtással kezdjük. Számunkra nagyon fontos, hogy szoros kapcsolatot alakítsunk ki a szülőkkel. Erre adnak alkalmat intézményünk közös rendezvényei, az őszi és tavaszi családi napok, családi szentmisék, kézműves délutánok, karácsony ünnepe, farsangi mulatság, nyílt napok. Az óvodából iskolába történő átmenetet nagyban könnyíti a közös intézmény minden előnye, így a tanító néniket a közös programjaink révén az óvodások már kicsi koruktól kezdve ismerik.

Tuti menü