Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Székesfehérvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Princip - Székesfehérvár [8. oldal]
részletek »

Székesfehérvár képes leírás: Princip - Székesfehérvár [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 180 db
Princip Automatikai és Informatikai Kft.

Princip Automatikai és Informatikai Kft.

Egyedi célgépek, gyártósorok tervezése, gyártása és telepítése mellett széleskörű szolgáltatást nyújtunk ipari automatizálás, karbantartás, villanymotorok javítása területén. Igény esetén vállaljuk komplett technológiai beruházások lebonyolítását fővállalkozóként, legyen szó meglévő termelő sorok bővítéséről, korszerűsítéséről, áttelepítéséről vagy akár új berendezések kifejlesztéséről telepítéséről, karbantartásáról.

Reklámtábla Székesfehérvár: dekorMaxx

Reklámtábla Székesfehérvár: dekorMaxx

Szolgáltatásaink: Reklámtábla készítés garantáltan a megrendeléstől számított 24 órán belül. Fém, műanyag alapú tábláink nyomtatással vagy vágott fóliával készülnek, szerelés igény szerint, Uniós-projekt táblák: nyomtatva, gravírozva, állvánnyal, szereléssel. Világító dobozaink 1-2 oldalú dekorral készülnek, nyomtatott és vágott felülettel dekorálva. Ponyvanyomtatás építési háló nyomtatás: 3200 mm szélességig szereléssel is.

Rezidencia Városépítő Kft.: Tervezéstől a kulcsátadásig

Rezidencia Városépítő Kft.: Tervezéstől a kulcsátadásig

Házainkat tervezéstől kulcsátadásig építjük a választott technológia szerint. A terveket az ügyfél elképzeléseinek megfelelően és a pénzügyi lehetőségeik figyelembe vételével teljes körű ügyintézéssel (engedélyeztetés, hatósági egyeztetések) készítjük el. A honlapunkon ezen kívül eladó telkek és akciós ikerházak közül is választhat.

Rezsnyák Építési és Szolgáltató KFT.

Rezsnyák Építési és Szolgáltató KFT.

Alapvetően generál kivitelezéssel foglalkozunk, ami az alapoktól a kész házig terjed, de emellett foglalkozunk hőszigeteléssel, tetőcserével, bővítéssel, felújítással. Továbbá készek vagyunk részmunkákat is elvállalni, pl.: falazás, burkolás, vakolás, tetőfedés, kerítés és karámépítés, és minden egyéb, ami előfordulhat. Amellett, hogy kivitelezéssel foglalkozunk, további támogatást is adunk mind a tervezésben kapcsolatok révén, mind hitel elbírálás, tanácsadás és folyósítás területén. Tanácsadásunk magában foglalja az építési engedély, költségvetések és kiviteli tervek területét is.

Sábalux

Sábalux

Üvegajtó, zuhanyajtó, zuhanykabin, üvegfal, üvegkorlát, üveglépcső, üvegbútor, hajlított üveg, nyílászáró, ablak, üveg, nyílóajtó, tolóajtó, térelválasztó

Sol Tours : Online Utazási és Ingatlan Iroda

Sol Tours : Online Utazási és Ingatlan Iroda

Irodánk a Velencei-tó ingatlanspecialistája, és ehhez mérten széles választékát kínáljuk a lakásoknak, társasházaknak, családi házaknak, nyaralóknak a Velencei-tó környéki településekről, és az országos adatbázis is elérhető irodánkból. Ezen kívül a következő szolgáltatásokat kínáljuk még: kiutaztatás, mediterrán utazások, autóbuszos utazások, körutazások.

SolarDesign Bt.: Autóüveg fóliázás

SolarDesign Bt.: Autóüveg fóliázás

A SolarDesign Bt. egy több éve sikeresen működő vállalkozásból nőtte ki magát. Ez idő alatt több ezer autót és négyzetméternyi üvegfelületet láttunk el névjegyünkkel, a kiemelkedően magas színvonalú és minőségű SKYFOL fóliákkal, ügyfeleink teljes megelégedésére, melyet folyamatosan növekvő megrendeléseink száma is tükröz. Az évek során szerzett tapasztalat segített minket abban, hogy megrendelőink mindig a legjobb minőségű fóliákat és kiszolgálást kapják.

Speciális Fejlesztő Bölcsőde

Speciális Fejlesztő Bölcsőde

Az intézmény azon családoknak nyújt lehetőséget akik hat éven aluli sajátos nevelési igényű gyermeket nevelnek. A bölcsőde gyermekjóléti alapellátásként végzi a felvett gyermekek napközbeni ellátását, gondozását,fejlesztését 4 csoportban. Az intézmény nem a hagyományos értelemben vett bölcsőde. Itt az anyának nem kell munkaviszonyban lennie. A felvett gyermekeket a délelőtt folyamán egyénre szabottan sérülés specifikusan a gondozási folyamatban beépítve,valamint egyéni és csoportos fejlesztésben részesítjük. A szülők rendelkezésére bocsátjuk az egyéni fejlesztési terveket,valamint segítséget adunk az otthoni fejlesztés elvégzéséhez.

SPEEDY - Autoszerviz hálózat

SPEEDY - Autoszerviz hálózat

A Speedy, mely Európa legnagyobb autószerviz hálózata, 1978-ban alakult Franciaországban. 1999-ben csatlakozott a Kwik-Fit csoporthoz, melynek a Kwik-Fit és a Pit Stop is a tagja. A Kwik-Fit csoport ezt a 3 autószerviz hálózatot foglalja magában. Franciaországban több mint 500, számos európai és Európán kívüli országban közel 100 Speedy szerviz működik. Fontosnak tartja a hálózat, hogy folyamatosan lépést tartson a piac fejlődésével, annak változásait nyomon kövesse, hogy minél magasabb színvonalon tudja kielégíteni ügyfeleit.

Hirdetés
Szállás Székesfehérváron - Utazzitthon.hu

Szállás Székesfehérváron - Utazzitthon.hu

Szállás Székesfehérváron. Az ország különböző tájaira csábítjuk Önt, bemutatva hazánk látnivalóit, programjait. Lehetőséget kínálunk egyszerű, gyors szálláskeresésre, és szállásfoglalásra. Oldalunkon belföldi utazást , olcsó szállásokat valamint bababarát és wellness hoteleket, színvonalas panziókat, és vendégházakat talál.  Bemutatjuk Székesfehérvár városát. Válogatott szállások, programok és látnivalók kínálata Székesfehérváron , székesfehérvári turisztikai infok és szálláshelyek

SZÁM-VILL Számítástechnikai Webáruház

SZÁM-VILL Számítástechnikai Webáruház

Webáruházunkban választhat az alábbi termékek közül: alaplapok, billentyűzetek, monitorok, notebookok, számítógép házak stb. Ezen kívül foglalkozunk még hardverforgalmazással, szoftverek értékesítésével, számítógép hálózatok tervezésével és kivitelezésével, karbantartással, számítógépek szervizelésével, és hardver szaktanácsadással is. Vállaljuk cégek és magánszemélyek kiszolgálását és termékeink házhoz szállítását. Célunk, hogy minél kényelmesebben, egyszerűbben és gyorsabban tudjuk biztosítani ügyfeleink mindennapi munkájához szükséges irodai kellékanyag ellátását. Székesfehérvár területén 20 000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítást vállalunk.

Szárcsa Csárda

Szárcsa Csárda

A Velencei-tavi KisSzárcsa Testvére

Szárcsa Fogadó

Szárcsa Fogadó

Jelenleg 43 egyedileg berendezett, parkettás, zuhanyzós szobával és wellnes részleggel várjuk vendégeinket

Székalkatrész gyártás: Euriv Bt.

Székalkatrész gyártás: Euriv Bt.

Különféle idompréselt rétegelt lemez székalkatrészek gyártása, főleg bükk, de igény szerint más furnérból, ezek kontúrmarása, lakkozott ill. kárpitozott felületi minőséggel: háttámlák sík és térgörbe kivitelben, üléslapok, első és hátsó lábak, karfák, székpalástok (óvodai, iskolai, felnőtt), előadótermi, színházi székek üléslapjai, háttámlái, egyéb, fenti technológiai körbe tartozó termékek vevő minták alapján, szerszámgyártással. Választékunkra jellemző, hogy mintegy 150 db különféle présszerszámmal rendelkezünk.

Székesfehérvár

Székesfehérvár

Székesfehérvár város, megyeszékhely hivatalos honlapja Székesfehérvár a Királyok városa, régen itt lettek az emberek királyokká ezért a település nagy történelemre tekinthető vissza és sok emlékkel rendelkezik.

Székesfehérvár - Irány Magyarország

Székesfehérvár - Irány Magyarország

Mintegy 110 000 lakosú város a Dunántúlon, félúton Budapest és a Balaton között. Európa legősibb városainak egyike, hajdani királyi székhely. (A honfoglalás idején ez a terület Árpád vezér törzsének szálláshelye volt.)

Székesfehérvár - Útisúgó

Székesfehérvár - Útisúgó

Székesfehérvár Fejér megye megye székhelye, egyben megyei jogú város, az ország kilencedik legnépesebb városa. A Dunántúl harmadik legnagyobb települése, Budapesttől mintegy 65 kilométer távolságra. Székesfehérvár az egyik legnagyobb múltú magyar város, hajdani királyi székhely.Ennek megfelelően történelmi és kulturális látnivalókban igen gazdag. A Közép-Dunántúl legjelentősebb városa, vasúti és közúti csomópont. Történelme az I.E. 5-századig nyúlik vissza. Középkori latin neve Alba Regia volt. Feltétlenül érdemes megcsodálni belvárosát, régészeti és képzőművészeti gyűjteményeit, különleges és értékes köztéri alkotásait.

Tuti menü