Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Székesfehérvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mipa - PORTAS: [7. oldal]
részletek »

Székesfehérvár képes leírás: Mipa - PORTAS: [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 180 db
Mipa Color Kft.: Lakk, Autófesték, Ipari festék

Mipa Color Kft.: Lakk, Autófesték, Ipari festék

Cégünk ipari és kereskedelemi professzionális fényezéssel foglalkozik. Fejlesztünk, termelünk és értékesítünk bevonatokat (coatings) színek (fények) hangsúlyozásával. A fényezés minden lépcsőfokán fontos kiszolgálnunk vevőinket és fő termékfonalunk mellett számos más terméket tudunk kiegészítésként vagy kombinációként vevőink figyelmébe ajánlani. A legtöbb termék állandó minőség mellett számos tónusvariációból és fényességi fokozatból áll, melyek keverő- vagy tónusrendszerekben öltenek testet.

Modus Kft - Integrált rendszer

Modus Kft - Integrált rendszer

Szolgáltatásainkban az informatika legkorszerűbb megoldásait kínáljuk felhasználóinknak. Fő termékünk a Modus Integrált Vállalatirányítási Rendszer. Rendszerünkbe az ERP rendszerektől elvárható minden funkciót beépítettünk. Saját fejlesztésű termék, melyet a hazai igényeknek megfelelően alakítottunk ki. Megfelel a hatályos jogszabályoknak. A rendszer moduljai önállóan is használhatók. Rendszerünk alkalmazható kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Paraméterezéssel és szoftverfejlesztéssel testre szabott, a felhasználói igényeknek mindenben megfelelő szoftver kínálunk. Munkánk során nagy gondot fordítunk ügyfeleink egyedi igényeinek legmesszemenőbb kielégítésére, a gyors, pontos, körültekintő feladatmegoldásra. Vállaljuk a hosszú távú terméktámogatást.

MRI vizsgálat

MRI vizsgálat

Az MR diagnosztika manapság már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában. Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb radiológiai eljárás az ízületek diagnosztikájában is, csakúgy, mint az idegrendszerében. Ötvözi a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit. Segítségével több dimenziós képek is készíthetők. Az erek ezzel az eljárással igen jól ábrázolhatóak (akár 3D-s rekonstrukciók is készíthetők), így sok információ nyerhető róluk anélkül, hogy veszélyes és kellemetlen beavatkozások történnének. Vizsgálható az agy, a hasi szervek, gerinc, a csontok és ízületek, valamint a mellkasi nagyerek környezete.

Multicar alkatrész kereskedelem : Mul-Targ Kft

Multicar alkatrész kereskedelem : Mul-Targ Kft

Cégünk profilja régi és új Multicar alkatrészek forgalmazása. Speciális nagy terheltetésű munkagépek összes típusához folyamatosan bővülő alkatrész kínálattal igyekszünk az önök versenyképes partnerei lenni. Állandó figyelemmel kísérve az igényeket, ehhez igazítva anyagbeszerzéseinket, jelenleg a legtöbb igényt raktárról tudjuk teljesíteni. Termékeink a következők: motorok: Multicarra szakosodott szervizben felújított motor önindítóval, gyári és után gyártott minőségi alkatrészek, komplett felújított váltók, fék alkatrészek, komplett differenciálmű, billenő platóhoz és különböző felépítményekhez, munkahengerek, szivattyúk, és hidromotorok, relék, lámpák kapcsolók és lámpaburák, karosszéria alkatrészek és kiegészítők.

Munkácsy Mihály Általános Iskola

Munkácsy Mihály Általános Iskola

Iskolánk a belváros peremén családi házas környezetben található. A 42 éves kétszintes főépületet 1980-ban egy egyszintes - 8 tanteremből álló - szárnnyal bővítették. Tanulói létszámunk 410 fő. Intézményünkben 9 alsós, 7 felsős, 3 napközis és 1 tanulószobai csoportban 36 pedagógus végzi az oktató-nevelő munkát. Pedagógiai programunkban megfogalmazott célunk, hogy a hozzánk járó tanulóknak nyugodt, jó légkört biztosítsunk; szilárd alapismeretekre épüljön színvonalas művészeti nevelésük, kapjanak lehetőséget kreativitásuk és önkifejező képességük fejlesztéséhez; kommunikációs és konfliktuskezelő képességük javuljon; kapjanak iránymutatást az egészséges életmód kialakításához; megbízható tudással kerüljenek a képességeiknek megfelelő középiskolába.Az óvoda és iskola közötti átmenetet segíti az 1986 óta alkalmazott iskolaotthonos nevelési formánk. A tanulók napirendje, a tantárgyak váltakozása, a pihenés és önálló munka beiktatása alkalmazkodik a gyerekek igényeihez.

Nefelejcs Óvoda Montessori csoport

Nefelejcs Óvoda Montessori csoport

Székesfehérvár kertvárosi részén, családi házak között bújik meg óvodánk. Csoportunkba vegyes életkorú gyerekek járnak, 3-tól 7 éves korig. Montessori Mária pedagógiai módszereit és fejlesztő játékeszközeit alkalmazzuk óvodai mindennapjainkban.

Nekünk szól - Székesfehérvári hírek

Nekünk szól - Székesfehérvári hírek

A Nekünk szól hírportál országos,helyi,külföldi és tematikus hírekkel foglalkozó hírgyűjtő oldal.Napi szinten több ezer friss hír jelenik meg oldalainkon többszöri frissítésben.A látogatók szempontjából ez azt jelenti hogy kategorizálva és többször frissítve könnyebben megtalálja az érdeklődési körének megfelelő híreket.Amiben különbözik oldalunk más hírgyűjtő oldalaktól hogy megpróbáltuk összeszedni a helyi érdekeltségű híreket és külön aloldalakban megjelentetni.Ez főleg megyeszékhelyekre vonatkozik,tehát főleg városi hírekről van szó.Fontosnak találtuk hogy a helyi híreket is összesítve találja meg a látogató így gyorsabban hozzájutva információkhoz a helyi sajóból.

Németh László  Általános Iskola

Németh László Általános Iskola

Iskolánk a városközpontban, közlekedés szempontjából kedvező helyen fekszik. CLASP rendszerű, világos, tágas épület, amely két részből áll. Jelenleg 661 tanuló jár 27 osztályba, emellett 12 napközis csoport és felső tagozatban két tanulócsoport működik. Fő feladatunk minden gyermekben megtalálni azt a tehetséget, ami által személyisége leginkább kibontakozhat. Pedagógusaink építenek azokra az értékekre, melyeket a szülői ház alakított ki. A szülők és pedagógusok társak a nevelésben, ezért fontos, hogy egyetértésben, közösen fejlesszük a gyerekeket. Az oktatás során arra törekszünk, hogy tanulóink érjék el képességük optimumát. A tehetséggondozás mellett feladatunknak tekintjük a lassan haladó, tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek felzárkóztatását, segítését. Munkánkat logopédus, szomatopedagógus és fejlesztő tanító segíti.

Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kar

Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kar

A Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Karán megtanítjuk a földmérés és földrendezés elméletét és gyakorlatát, a légifelvételek, űrfelvételek feldolgozásának módszereit, a geomatika és geoinformatika tudományos hátterét, technológiáit, a térbeli adatbázisok felépítését, elemzését. Hallgatóink megismerik hogyan működik és mire használható a GPS (globális helymeghatározó rendszer), és a GIS (térinformatikai rendszer), hogyan váltja fel a digitális térkép a hagyományos térképeket.

Hirdetés
Óbudai Egyetem

Óbudai Egyetem

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központja a villamosmérnöki és informatikai tudományokban és azok határterületein rendelkezik nagy hagyománnyal, kellően nagy szakmai tapasztalattal. Hallgatóink egyetemünk más karain tanuló társaikkal azonos tanterv szerint tanulnak, családias, emberléptékű környezetben, Székesfehérvárott. Jelentős az ipari és regionális beágyazottságunk, kapcsolatrendszerünk. Végzett hallgatóink révén kiváló referenciákkal bírunk, a munkaerőpiac fontos tényezőjeként. Hallgatóink villamosmérnökként, mérnök informatikusként, műszaki menedzserként állják meg helyüket, hazai és multinacionális környezetben. Ahhoz, hogy ez továbbra is így legyen, folyamatosan frissítjük képzési tematikáinkat, módszereinket, laboratóriumi berendezéseinket, eszközeinket. Stratégiai célunk olyan, azonnal hasznosítható gyakorlati tudással rendelkező kiváló emberi tulajdonságú szakembereket képezni, akik büszkén vállalják, hivatásbeli és egzisztenciális sikereik alapján a nálunk eltöltött felsőoktatási múltjukat.

Okos Könyvelés - Könyvelőiroda online

Okos Könyvelés - Könyvelőiroda online

Hatékony könyvelő szolgáltatás azoknak, akik haladnak a korral és könyvelésüket korrekt könyvelési díjak mellett online kívánják intézni. Ez nemcsak egy könyvelőiroda, hanem egy költséghatékonyan működő online könyvelési szolgáltatás. Könyveltessen otthonról kényelmesen, az ország bármely pontjáról! Váltson még ma online könyvelőre! Egyszerű kezelés, gyors ügyintézés. Pénzügyi tanácsadás, adótanácsadás minden ügyfelünknek ingyen.

Olíva bisztró - Étterem

Olíva bisztró - Étterem

Reggel 8 órától, a város leggazdagabb reggeli választékával,házi kenyérrel várjuk mindazokat akik ugyanúgy szeretik élvezni a kifogástalanul elkészített ételeket és magát az életet, mint mi. 11-15 óráig bőséges önkiszolgáló pultunk vár. Nem szeretnél tálcával közlekedni? Nem probléma! Mindig mosolygós és kedves felszolgálóink a nyitva tartás alatt széleskörű A la carte étlapunkról mindent szervíroznak neked. Céges ebédek, születésnapok, sajtótájékoztatók és vacsorák lebonyolítása fiatalos, baráti környezetben a legmagasabb minőségben.

Orvoshop Szalon

Orvoshop Szalon

Elege van a véget nem érő fogyókúrából és a jojo-effektusból? Szeretne újra beleférni kedvenc farmerjába? Velünk ez sikerülhet! Borotva? Gyanta? Ugye, hogy Ön is szeretne megszabadulni a végeláthatatlan használatuktól? Itt az ideje, hogy éljen e lehetőséggel, mert velünk megteheti! Májfolt? Szarkaláb? Pattanás? Seprűvéna? Megunt tetoválás? Szabaduljon meg tőlük! Válassza ki az Ön számára szükséges kezelést, és győződjön meg róla, hogy ez valóban lehetséges! Ha szeretne egy jól működő, jövedelmező vállalkozást, ha szeretné, hogy bármikor elmehessen szabadságra, ha szeretne egy kontrollált, zárt rendszert, amelyben a kontroll nem az Ön feladata, ha szeretne nemzetközi színvonalon szolgáltatni, és szeretne büszke lenni vállalkozására, nyisson Ön is egy orvoshop.hu 4 for you szalont!

Öreg Szőlő Vendégház és Borház Székesfehérvár

Öreg Szőlő Vendégház és Borház Székesfehérvár

Az Öreg Szőlő Vendégház és Borház a történelmi belvárostól autóval csak 3 percre, szép, tiszta környezetben várja a pihenni vágyó vendégeket. A szálláshely szobái légkondicionáltak, tv-vel, hűtővel felszereltek. Minden szobához zuhanyfülkés fürdőszoba tartozik. Lehetőség van számítógépes csatlakozásra, internet-használatra. Vendégeink még teljesebb kikapcsolódását medencével és hozzá kapcsolódó szaunával szolgáljuk. A felújított pincehelyiség hangulata évtizedekkel ezelőtti kort idéz fel. A hangulatos pincében lehetőség nyílik kisebb rendezvények (kb. 35 főig) lebonyolítására is. Előzetes bejelentkezés alapján borkóstolót is tartunk kedves vendégeink részére. Hétvégéken a fás - virágos kertben bográcsozás, grillezés is megengedett a kellemes környezetben. Szállásunk család- és bababarát. Az udvaron zárt, kamerával őrzött parkoló áll szálláshelyünk vendégei részére. Új szolgáltatásunk az országosan egyedülálló BOR TAXI mely 14-46-főig buszos szállítással vállalunk csoportos pincelátogatásokat, borvacsorákat, szállással vagy anélkül. Háztól házig szállítással az ország bármely részéről!

Péter Rózsa Gimnázium és Szakközépiskola

Péter Rózsa Gimnázium és Szakközépiskola

Az iskola öt évfolyamos (nyelvi előkészítő) képzést indít angol és német tagozaton, négy évfolyamos képzést indít angol-informatika és német-informatika tagozaton. A jelentkezésnek nem feltétele az idegen nyelv tudása, tehát nulla szintről is lehet indulni!

Polu Nyomda

Polu Nyomda

A Polu Press Nyomda &Grafika 1993 óta, tehát már 20 éve folyamatosan üzemel. A nyomda története egy igazi fehérvári sikertörténet. 20 éves folyamatos fejlődésünk eredményeképpen ma már büszkén mondhatjuk, hogy minden nyomdai megrendelést kitudunk elégíteni! Legyen szó kis példányszámú digitális nyomatokról, vagy nagy mennyiségű ofszet technikával előállított termékekről! Szolgáltatásainkról, munka filozófiánkról bővebben olvashatsz újonnan elkészült, minden modern igényt kielégítő weboldalunkon, ahol lehetőséged van rögtön árajánlat kérésére is! Látogasson el honlapunkra, és legyen ön is egyike elégedett ügyfeleinknek!

PORTAS: Ajtófelújítás 1 Nap Alatt

PORTAS: Ajtófelújítás 1 Nap Alatt

A PORTAS minden típusú régi beltéri és bejárati ajtóból egy egyedileg kivitelezett, könnyen ápolható "újat" készít és mind ezt bontás nélkül. Az ajtók mázolása költséges és nem hosszú távú megoldás, valamint egy új ajtó bontása és beépítése a lakását építési területé teszi. Mi mindössze 1 nap alatt felújítjuk ajtaját, mentesítve önt a zajtól, piszoktól, bontástól és festéstől.

Tuti menü