Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Székesfehérvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kiskakas - Marcosy [6. oldal]
részletek »

Székesfehérvár képes leírás: Kiskakas - Marcosy [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 180 db
Kiskakas vendéglő

Kiskakas vendéglő

A Kiskakas vendéglő a város szívében található légkondicionált, otthonos, családias hangulatú kisvendéglő elsősorban a kisebb csoportok, rokoni összejövetelek ideális helyszíne, szintén tágas parkolóval. (8000 Székesfehérvár, Kelemen Béla u. 93.)

Kistrombitás-Vendéglő-Fogadó

Kistrombitás-Vendéglő-Fogadó

Legyen vendégünk a királyi városban, Székesfehérváron, a Kistrombitás étterem-panzióban! A panzió a 8-as f?útról könnyen megközelíthet?, 0-24 óráig tart nyitva. Budapesttől 60, a Balatontól 30 km távolságra található. A három csillagos panzió igényesen berendezett, légkondicionált, fürdőszobával, telefonnal, televízióval, internet hozzáféréssel és minibárral felszerelt. 4 kétágyas, 1 háromágyas és egy franciaágyas szobából áll. Légkondicionált éttermünkben, valamint sörözőnkben lehetőség van csoportok fogadására is. 11-t?l 22-óráig élvezhetik kit?n? konyhánk magyaros ízeit, ételkülönlegességeit. Személygépkocsik és autóbuszok számára parkolási lehetőség az étterem előtt. A történelmi belváros néhány perc alatt érhet? el. A sportot kedvel? vendégeink kihasználhatják a területen m?köd? sportpályák szolgáltatásait, valamint a szaunát. Szolid árak, házias ételek! Várjuk megtisztel? látogatását! Új szolgáltatásunk- étel, menü házhoz szállítás, pizza akciók, pizza házhoz szállítás

KJF Vörösmarty Rádió

KJF Vörösmarty Rádió

A Kodolányi János Főiskola Vörösmarty Rádiója 1999. június 12-étől sugározza adását nonstop a 99,2 MHz URH frekvencián. Fő feladatunknak az információszolgáltatást tekintjük, ugyanakkor nem feledkezünk meg a szórakoztatásról sem. Műsorszerkezetünk fontos eleme az Aktuális elnevezésű hírösszeállítás, amelyben naponta többször beszámolunk Székesfehérvár és Fejér megye eseményeiről, híreiről. Magazinműsorainkat, zenei összeállításainkat úgy szerkesztjük, hogy lehetőleg minden korosztály megtalálja a kedvére valót. A Vörösmarty Rádió stábja olyan munkatársakból verbuválódott össze, akik ízig-vérig rádiósok és a rádiós munkájuk mellett részt vesznek a Kodolányi János Főiskola Kommunikáció Tanszékén folyó oktatásban is. Győrffy Miklós tanszékvezető, közismert médiaszakember segíti a rádió szakmai munkáját és szerkesztőségünkbe irányítja a rádiózásra alkalmas, ahhoz kedvet érző főiskolai hallgatókat. Így abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy folyamatosan kiegészül a stábunk új hangokkal, lendületes, fiatal munkaerőkkel.

Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium

Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium

A Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium körzeti és városi beiskolázású ének-zene tagozatos általános iskola, valamint megyei és regionális hatósugarú zenei gimnázium. Az iskolaépület a vasútállomással szemben, autóbusszal jól megközelíthető helyen, a Béke téren található. 21 tanulócsoportban folyik az oktatás. Az általános tagozatra járó diákjaink is gazdagodnak a zene léleképítő, lélekszépítő hatásával.

Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium

Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium

A Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium a közép-dunántúli régió egyetlen ének-zenei tagozatos középiskolája. Tanulóink az ének-zenét heti 4 órában tanulják. A karének órarendi óra. A gimnázium énekkarai nagy hagyománnyal rendelkező koncertező együttesek. Nemzetközi kórusfesztiválok, versenyek, rádiófelvételek közreműködői. A zenei tagozatos gimnazisták közül sokan hangszeren is tanulnak a városi zeneiskolában, ez azonban nem kötelező feltétel.

Kodolányi Apartmanház - székesfehérvár

Kodolányi Apartmanház - székesfehérvár

Apartmanházunk olyan többfunkciós létesítmény, amely 47 négyszemélyes bútorozott apartmant tud szállásként biztosítani. Elsősorban a Kodolányi János Főiskola külföldi és magyar hallgatóinak szolgál kedvelt lakóhelyéül, a nyári időszakban pedig főleg baráti társaságoknak, turista csoportoknak, gyermekes családoknak kínál olcsóbb, de színvonalas szálláslehetőséget. Az apartmanház szerencsés elhelyezkedése révén pár perces könnyű sétával a belváros színes mindennapjaiba csöppenhetünk, azonban az épületet körülölelő horgásztónak és sportközpontnak köszönhetően vendégeink megtalálhatják az aktív pihenés számos módját is. A történelmi belváros nevezetességei, a szép fekvésű, néhány kilométerre található Velencei tó és környéke, a Móri Borvidék, a római város, Gorsium minden évszakban kellemes időtöltést kínál. Diákoknak, csoportoknak kedvezményt adunk. Az apartmanházban a havi bérleti díj 17.000 Ft/fő. A bérleti díjon felül a tényleges fogyasztás alapján havonta utólag rezsiköltséget kell fizetni, minden apartmanhoz külön víz-, villany- és hőmérők tartoznak.

Kodolányi János Főiskola

Kodolányi János Főiskola

A Kodolányi János Főiskola a hazai felsőoktatás innovatív, minőségorientált, vezető non-profit intézményeként regionális, országos humán erőforrás fejlesztési és innovációs funkciót tölt be. A hazai felsőoktatás vezető non-profit intézményeként országos szerepkörű, nemzetközi képzési orientáltságú, alkalmazottkutatással foglalkozó intézménnyé, oktatási - kutatási - szakmai tanácsadási kiválóságközpontként kíván tevékenykedni.

Kodolányi János Középiskola és Kollégium

Kodolányi János Középiskola és Kollégium

Székesfehérvár egyik legfiatalabb középfokú oktatási intézménye 1997-ben kezdte el működését érettségi utáni közép- illet­ve felsőfokú szakmák oktatásával. A 2000/2001. tanévben a gimnáziumi képzés is elindult, így mára az iskola sikeres, többprofilú intézménnyé vált. 2004. szeptember 1-jétől a Kodolányi János Főiskola vette át intézményünk fenntartói feladatát. Iskolánk ideális környezetben, zöldövezetben, folyamatosan szépülő épületben működik. Az elmúlt években a színvonalas szakmai munka eredményeként a végzős általános iskolások körében keresett iskolává váltunk. A következő tanévben ismét indul az öt évfolyamos idegen nyelvi előkészítő osztály, a megnövekedett igényeket figyelembe véve már nemcsak angol, hanem német nyelvből is.

Kossuth Lajos Általános Iskola

Kossuth Lajos Általános Iskola

Olyan iskola működtetésére törekszünk, amely tanulóinknak modern, a társadalmi igényeknek megfelelő ismereteket nyújt, miközben bevezetjük őket a művészetek, elsősorban a zene világába. Zene nélkül nincs teljes ember

Hirdetés
könyvelés székesfehérvár

könyvelés székesfehérvár

Könyvelés Székesfehérvár! A Farkas adótanácsadó és könyvelő iroda 20 év szakmai tapasztalatával és minőségi munkával áll cégek és egyéni vállalkozások rendelkezésére!Fejér megye és a környező megyék(Bp,Heves,Veszprém,Somogy) területén levő cégek, egyéni vállalkozások és társasházak a pénzügyi, könyvelési és bérszámfejtő tevékenységeit végzi! Minőségi könyvelési munkánk akár nagyobb távolságok esetén is kifizetődő lehet. Könyvelőirodánk Székesfehérvár központjában, a Budai úton levő Trade Centerben található.

Krüger festékbolt (Székesfehérvár)

Krüger festékbolt (Székesfehérvár)

A Krüger festékbolt, Székesfehérváron található. Beltéri falfestékben a Gréta és a Héra beltéri falfesték a vásárlóink kedvence. Színkeverésben, soha sem látott garanciával állunk rendelkezésükre. Mészfestékben mind bel és kültériben, otthon vagyunk. Fa ajtók, ablak felújításhoz, javasoljuk a Milesi termékeit. Egyedül álló módon, nagyon gyorsan 24 órán belül kitudjuk, szolgálni kedves vásárlóinkat, bármi legyen is az igényük. Ha most szeretné a ragalját is felújítani abban is segíteni tudunk. Bármilyen fa felületkezelésben forduljon hozzánk bizalommal, szakértő kollégáink segíteni tudnak.

Lánczos Kornél Gimnázium

Lánczos Kornél Gimnázium

Székesfehérvár első alapítványi gimnáziuma vagyunk. Alapelvünk, hogy nem tudjuk milyen a jó iskola, de az LKG pont olyan, amilyen iskolát mi szeretünk. Az iskola olyan, amilyenné a tanulók és a tanárok teszik. Egy biztos, az iskolában tanulni kell, élni kell, dolgozni kell és mindezt rosszkedvűen nem lehet. Ha az iskolahasználók jókedvűen mennek haza, jókedvűen is jönnek vissza. Az LKG az iskolahasználók iskolája. Mindenkit várunk aki elfogadja az LKG tanulási és tanítási alapelveit, és akit az LKG elfogad.

Lene 2002 Bt. : Karosszériajavítás, Fényezés

Lene 2002 Bt. : Karosszériajavítás, Fényezés

Szolgáltatásaink: karosszériajavítás, fényezés, horpadás- és jégkárjavítás, teljes körű biztosítási ügyintézés, motorkerékpár javítás, motormentés, motor üzemanyagtartály horpadásának javítása. Igény szerint autómentést, polírozást, és autótakarítást is vállalunk.

Logisztár Kft.

Logisztár Kft.

Napjainkban a globalizált, vevőközpontú és tudásalapú világgazdaság erőteljesen kötődik a logisztikához. A logisztika a fejlett gazdaságok húzóágazata. Ezen ágazat az a gazdasági tevékenység, amely biztosítja, hogy a termelési folyamatokhoz szükséges termékek a megfelelő helyen, időpontban, mennyiségben és minőségben rendelkezésre álljanak. Az új kihívásoknak a hazai szolgáltatók is kénytelenek minél rövidebb idő alatt megfelelni és erőiket koncentrált formában összpontosítani. Magyarország felgyorsult gazdasági fejlődése és a piac kívánalmai által diktált elvárásoknak való megfelelés a Székesfehérvári Logisztikai szolgáltató Központot is újabb fejlesztésekre készteti. Az egyik legfontosabb szempont, hogy a befektető multinacionális cégek ne érezzék meg üzleti tevékenységük során Magyarország és hazájuk közötti távolságot, másrészt pedig a város gazdaságát is integrálni szeretné a város vezetése a nemzetközi termelési folyamatokba. Ebben nyújt segítséget a Székesfehérvári Logisztikai Szolgáltató Központ.

Magyar Alumíniumipari Múzeum

Magyar Alumíniumipari Múzeum

A Magyar Alumíniumipari Múzeum és a felügyelete alá tartozó Balás Jenő Bauxitbányászati Múzeum az Országos Műszaki Múzeumhoz csatlakozóan működik.

Mancz János Óvoda

Mancz János Óvoda

A Mancz János Óvoda a magyar óvodapedagógia hagyományain nyugvó szakmai műhely már 1906. óta. Családias jellegű épületében folytatjuk a 3-7- éves korú gyermekek nevelését.

Marcosy bútor, bútorszövet

Marcosy bútor, bútorszövet

A Marcosy Kft. honlapján bútorszövetek, függönyök, bútorok, tapéták és egyéb speciális anyagok találhatók széles választékban, részletes termékismertetőkkel és termékképekkel

Tuti menü