Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Székesfehérvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hitel - Kiadó [5. oldal]
részletek »

Székesfehérvár képes leírás: Hitel - Kiadó [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 180 db
Hitel tanácsadók Székesfehérvár

Hitel tanácsadók Székesfehérvár

Székesfehérvári Pénzügyi tanácsadók, hitelközvetítők, hitelügyintézők információs weboldala. Hitel és a pénzügyi világ hasznos dolgai érthető formában a mindennapi ember számára. Szerény kis csapatunk melynek tagjai szeretné és célul tűzte ki, hogy minél több hasznos információval lássa el a www.hitelugyintezok.hu látogatóit, a hitelek és pénzügyi világ eseményeiről, illetve segítséget szeretnénk nyújtani azon személyek számára akik keresnek hitel és pénzügyi tanácsadó személyt vagy céget. Ismereteink alapján leírjuk milyen egy jó megbízható szakember és milyen fontos dolgokra érdemes odafigyelni ha tanácsadót keresünk és választunk.

Hotel Novotel Székesfehérvár****

Hotel Novotel Székesfehérvár****

A négycsillagos szálloda a történelmi Óváros szélén található a városközponttól, múzeumoktól és éttermektől 5 percre. A 96 szobás Novotel Székesfehérvár Hotel étteremmel, bárral, fitness centerrel, több konferenciateremmel várja kedves vendégeit.

Hotel Platán

Hotel Platán

A három csillagos Hotel Platánt 2006 májusában adták át. Az új, 24 szobás szálloda színvonalas szolgáltatásaival és felszereltségével várja kedves vendégeit Fehérvár belvárosának zöldövezeti részében!

Hotel Székesfehérvár

Hotel Székesfehérvár

A Dominó Panzió - Hotel Székesfehérvár zöldövezetében az Öreghegy lábánál, családias környezetben helyezkedik el. A panzióban a nyugodt, kellemes pihenés biztosított, jól felszerelt (TV-vel, fürdőszobával ellátott) szobákban!

Hunyadi Mátyás Szakközépiskola

Hunyadi Mátyás Szakközépiskola

Az iskolában mintegy 550-600 diák folytatja tanulmányait. A számítástechnikai programozó ágazatot a bevezetés utáni években - a többirányú elhelyezkedési lehetőség érdekében - bővítettük a könyvelési ismeretek oktatásával. Az ágazat neve számítástechnikai programozó és képesített könyvelő, a számviteli-gazdálkodási ágazaton könyvelőket, tervezőket és statisztikusokat képezünk, az igazgatási-ügyviteli osztályokban az ügyviteli valamint államigazgatási feladatok ellátására készülnek fel diákjaink, az idegen nyelvi gyors- és gépírói ágazaton szerzett tudás birtokában diákjaink ügyviteli- titkári feladatok ellátására lesznek alkalmasak.

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

Szeretettel köszöntjük Önt iskolánk, a székesfehérvári II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola honlapján. Lapunk célja, hogy velünk kapcsolatban állók és az irántunk érdeklődők ez úton is tájékozódhassanak, és hasznos információkhoz jussanak. Ha szán ránk néhány percet honlapunk oldalain megismerkedhet nagy múltú iskolánk történetével, a napjainkban folyó pedagógiai munka céljaival, eredményivel és fejlesztési törekvéseinkkel. A technika adta lehetőségek határain belül betekintést nyerhet mindennapi életünkbe, részese lehet ünnepeinknek, hétköznapjainknak.

Ingyenes angolóra

Ingyenes angolóra

Ingyenes angol nyelvoktatás, nyelvtanfolyam amerikai misszionáriusokkal, heti rendszerességgel, az ország több nagyvárosában, nyáron is. Az angolórák ötvözik a nyelvtanfolyam és a nyelvi klub előnyeit, és sokat segíthetnek a szóbeli nyelvvizsgára illetve érettségire való felkészülésben. Előzetes bejelentkezés/regisztráció nem szükséges.

Interex Kft.: Bidé, WC, Toilette Nett

Interex Kft.: Bidé, WC, Toilette Nett

Már 15 éve forgalmazzuk a Toilette Nett® berendezést, ami tökéletesen megoldja mind a bidé , mind a WC funkciót ugyanazon a kerámián. Választékunkban megtalálhatóak az antibakteriális változatok is, melyek nagyobb higiéniai biztonságot nyújtanak a használat során. Valamennyi termékünk, a hagyományos bide biztonságos tisztálkodási komfortját nyújtják, kompromisszumok nélkül.

Iphone tok

Iphone tok

Az Iphone tok mely védi a készüléket a sérülésektől, képernyővédő fóliája pedig óvja kijelző épségét. Az Apple Iphone hátlapok, nemcsak egy díszítő eleme okos telefonodnak. Használatával egy csomó kellemetlenségtől megóvhatod magad. Védi a készülék eredeti hátlapját a karcolódásoktól, ha leejted a készüléket felfogja az ütés erejét.

Hirdetés
István Király Általános Iskola

István Király Általános Iskola

Iskolánk közösségi iskolaként, emelt szintű nyelvoktatással, egészséges környezetben várja azokat, akik egy kicsit MÁST gondolnak az iskoláról 2009-ben.

ITV Albatech Kft.: Irodaszer cégellátó

ITV Albatech Kft.: Irodaszer cégellátó

Papír, író-, és irodaszer, irodai kellékanyagok ellátása, másolástechnika, dokumentumkezelő rendszerek kereskedelme, teljes körű szolgáltatás. (másológépek, nyomtatók, multifunkciós eszközök kereskedelme és szervize) Konica-Minolta, Sharp, Canon másolók, nyomtatók szervize és alkatrész ellátása, vizuáltechnikai termékek kereskedelme, szervize, és bérbeadása.

Jáky József Középiskola

Jáky József Középiskola

Belvárosi I. István Középiskola Jáky József Tagintézménye - közlekedésépítés, építészet, térinformatika Névadót az iskola 1953-ban választott. A talajmechanika európai szaktekintélyének, Jáky József akadémikusnak nevét vettük fel. Intézményünk műszaki szakközépiskola. Célunk: tanulóink felkészítése az érettségire, a szakképző évfolyamokon OKJ szerinti szakképesítés megszerzése, valamint a felsőoktatásban való továbbtanulásra.

Jancsár Hotel***

Jancsár Hotel***

Szállodánk 1999. augusztus 1-jén nyitotta meg kapuit. A hotel Székesfehérvár belvárosától néhány percre helyezkedik el. Legyen szó akár családi nyaralásról, néhány napos üzleti útról, vagy csak átutazásról, szívesen látjuk vendégül és készséggel állunk rendelkezésére. A szálloda 60 szobával (egy-, két-, három- és négyágyas szobák), 140 férőhellyel várja kedves vendégeit. A szobák mindegyike fürdőszobával, színes televízióval, telefonnal, minibárral, ingyenes WiFi internetcsatlakozási lehetőséggel felszerelt.

kapszula endoszkópia - Székesfehérvár

kapszula endoszkópia - Székesfehérvár

Kapszula Endoszkópia - kapszula-endoszkopia.hu Vékonybél kapszula, vastagbél kapszula, nyelőcső kapszula és patency (teszt) kapszula endoszkópos vizsgálatok. Bejelentkezés kapszula-endoszkópos vizsgálatra: Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai u. 316. Bejelentkezés telefonon: 36 22 788 365 vagy 36 70 414 9747 hétvégén: 36 20 9817866 E-mail: recepcio@endo-kapszula.hu Sürgősségi ellátást nem vállalunk! Rendel: Dr. Madácsy László PhD ? Gasztroenterológus, belgyógyász Tükrözés endoszkóp nélkül ? kapszula endoszkópia A fájdalommentes gasztroenterológiai szűrés új lehetősége, hagyományos endoszkópia helyett kapszula endoszkópia! A kapszula endoszkópia a jövő vizsgálati módszere, mely során a hagyományos endoszkópos (tükrözéses) vizsgálathoz hasonló minőségű képet kapunk az előbbi kellemetlenségei nélkül, azaz nincs fájdalom, vagy fertőzésveszély, és nincs szükség altatásra, és levegő befúvásra sem.

KER-BONT Kft. : Autókölcsönzés

KER-BONT Kft. : Autókölcsönzés

Foglalkozunk autó és motorkölcsönzéssel, autójavítással, autóvillamosság javítással, karosszériajavítással, valamint új és használt gumi forgalmazásával, szerelésével, zöldkártya készítéssel, és autóklíma javítással is.

KGL-BAU Kft. : Kőburkolat kivitelezés

KGL-BAU Kft. : Kőburkolat kivitelezés

Építőipari és kőburkolat kereskedelem, szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés, fuvarszervezés.

Kiadó szállás gyűjtemény

Kiadó szállás gyűjtemény

Magyarország szálláshelyeinek keresője. Penzió, apartman, hotel, vendégház minden egy helyen. Minden szálláshely külön leírással rendelkezik, az összes információ megtalálható a lehetséges szállásról. Ha belföldön keres egy tökéletes helyet, akkor ezen az oldalon meg fogja találni, elég beírnia a település nevét és már láthatja is az aktuális szálláshelyeket.

Tuti menü