Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Székesfehérvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fehervaronline.hu - Hidromasszázs [4. oldal]
részletek »

Székesfehérvár képes leírás: Fehervaronline.hu - Hidromasszázs [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 180 db
Fehervaronline.hu

Fehervaronline.hu

Székesfehérvári Független Hír - Információs Online Magazin! - Székesfehérvár

Fejér Megyei Hírlap

Fejér Megyei Hírlap

Fejér Megyei Hírlap a pannon Lapok társaságának napilapja.

Fejérvíz ZRt.

Fejérvíz ZRt.

Részvénytársaságunk köteles fogyasztói részére - a víziközművek mennyiségi és minőségi teljesítőképességének határáig - jogszabályban rögzített minőségű ivóvizet szolgáltatni, és csatornabekötés megléte esetén a keletkező szennyvizet elvezetni. Kötelesek vagyunk a szolgáltatási pontig ellátórendszerünk kezelését és karbantartását biztosítani. (A szolgáltatási pont általános esetben ivóvízellátásnál: a bekötési vízmérőt követő elzáró szerelvény vízmérő felőli csatlakozási pontja. Szennyvízelvezetésnél: az ingatlanon belül lévő ellenőrzőaknának, vagy műanyag tisztítóidomnak a kimeneti oldala.) A szolgáltatói kötelezettség kiterjed a vízmérők időszakonkénti hitelesítésére, cseréjére, javítására, továbbá a mérők ütemezés szerinti leolvasására.

Felicitá Mennyasszonyi és Alkalmi Ruhaszalon

Felicitá Mennyasszonyi és Alkalmi Ruhaszalon

Cégünk Székesfehérváron kizárólagos joggal forgalmazza a világhírű olasz Shalia Sposa menyasszonyi és alkalmi ruhákat. Ruhakölteményeink minden igényt kielégítenek az egyszerűtől az extravagáns különlegességekig.

Felsővárosi Általános Iskola

Felsővárosi Általános Iskola

Ajánlom intézményünket mindazoknak a gyermekeknek, leendő tanítványoknak és szülőknek, akik azonosulni tudnak egy olyan iskola szellemiségével, ahol a kötődések mélyek, a lelki és szellemi gazdagság pedig az idő hármas nagy egységében - múlt, jelen, jövő - foglalja el szerepét. Iskolánk Székesfehérvár Megyei Jogú Város Felsőváros nevű városrészében található, a városrész egyetlen alapfokú intézményeként. A kertvárosias közeg, mely körülvesz bennünket egyértelműen megadja azt a fajta alaphangot, ami uralkodik az iskola falain belül is; szorgalom, nyugalom, családiasság. Gyermekeink egyik fele a hagyományos német nemzetiségi képzésben vesz részt, míg a többiek új útra lépve a Montessori módszertanával sajátítják el az általános kerettanterv tananyagát.

Fénycsatorna

Fénycsatorna

A Solatube technológia elsősorban azok számára nyújt tökéletes megoldást, akik ablaktalan helyiségekben szeretnének természetes fény hatást kelteni. A termék lelke a tetőre szerelt kupolában rejlik, mely egy reflektor segítségével összegyűjti a természetes napfényt, majd egy csatornán keresztül a megvilágítani kívánt helyiségbe továbbítja azt. A fénycsatorna végén egy speciális fényszóró található, mely biztosítja az egyenletes fényeloszlást. A kupola formája meggátolja a hulladékok, törmelékek felhalmozódását, a csapadék pedig tisztán tartja a kupola felületét, így plusz karbantartást nem igényel.

Festék, festékboltok Székesfehérváron

Festék, festékboltok Székesfehérváron

Látogasson el oldalunkra, amennyiben székesfehérvári elérhetőségű festőt, festékboltot keres, segítünk megtalálni az önhöz legközelebbi ajánlatokat. Ha a festés-mázolás témakörében egyéb információkhoz jutna, oldalunk ebben is segítségére lehet. Rendezvényekkel, üzleti és akciós ajánlatokkal, festéssel kapcsolatos hírekkel, információkkal állunk rendelkezésére. Ha festékboltot keres könnyen rákereshet az Önhöz legközelebbi festékboltra.

Festékbolt Székesfehérvár: Alba Fess Kft.

Festékbolt Székesfehérvár: Alba Fess Kft.

Az áruházban három számítógépes, automata színkeverőgép található, melyen a Caparol, Supralux és a Tikkurila cég termékeit tudjuk színezni kb. 80000 színárnyalatban mind falfesték, zománc, lazúr és vakolat alapanyagokból. A színkeverés mellett a gyári színre kevert Dulux, Platinum, Héra színes falfestékeket kínáljuk Önöknek, továbbá Héra, Intaller, Jupol, Tilatex, Polifarbe falfestékeket. A keverhető lazúrokon kívül a Bondex, Boróka, Lazurán, Sadolin és Xyladecor favédőszereket is forgalmazzuk. Nagy készlettel rendelkezünk Rigips, Széria, Corso, Peakstone glettekből és mint a Henkel cég nagykereskedői, Cimsec és Ceresit csemperagasztókból, fugázókból is. Festő és kőműves szerszámok és segédanyagokat a német, osztrák és magyar piacvezető Schuller cég termékeiből ajánljuk.

FF Statika Hungary Építőmérnöki Kft.

FF Statika Hungary Építőmérnöki Kft.

Vállalkozásunk statikus tervezéssel, geotechnikai és közlekedési létesítmények tervezésével foglalkozik. Specialitásunk családi házak statikai engedélyezési tervfejezetének, illetve tartószerkezeti kiviteli terveinek elkészítése. Más szakterületeink csarnokok és ipari létesítmények statikai tervezése, illetve statikus szakvélemények készítése. Fő tevékenységeink: - vasbeton, acél és fa szerkezetek - silók, tartályok - épületek alapozása - mobil távközlési állomások, szél- és naperőművek - ipari kiegészítő szerkezetek - meglévő szerkezetek átalakítása

Hirdetés
Filmstarbolt : Disney termékek webáruháza

Filmstarbolt : Disney termékek webáruháza

Itt valóra válnak álmaid ! Webáruházunkban Micimackó és barátai, Verdák, Disney Hercegnők, Mickey Mouse, Hannah Montana, Jonas Brothers, High School Musical, Camp Rock, Handy Many , G-Force, Prince of Persia, termékeket vásárolhatsz egyenesen a gyártótól. Találd meg kedvenc figurád és légy Te legmenőbb! Jó vásárlást kívánunk.

Gábor Dénes Főiskola

Gábor Dénes Főiskola

"...A Gábor Dénes Főiskola a sok kiváló oktatójával, és a tantárgyak alkalmazhatóságával, életszerűségével, a körülmények folyamatos fejlesztésével, az erős hallgatói támogatásával szememben méltán kiérdemli, hogy elégedettségemnek hangot adjak azon személyek felé, akiknek oly sokat köszönhetek. Szeretném, ha kifejezhetném hálámat a főiskola vezetése számára is, így kérem, tolmácsolja mindenki felé szívélyes jókívánságaimat a jövőre nézve..." Hauk Réka Informatikus közgazdász, budapesti távos hallgató

Gárdonyi Géza Szakiskola

Gárdonyi Géza Szakiskola

Az intézmény Székesfehérvár legnagyobb kiterjedésű városrészének, Maroshegynek a területén helyezkedik el. A jobbára családi házas, kertes övezet miatt lélekszáma nem a legnagyobb. Az Ikarus Gárdonyi Géza Művelődési Ház 1993-ban kezdeményezte egy háziasszonyképzést nyújtó speciális szakiskola elindítását. Az iskola alapítója ekkor a művelődési ház, mint társadalmi szervezet volt.

Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola

Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola

A jövő elképzelése a világbanki hitellel támogatott 'Emberi erőforrások fejlesztési programja', melyek ifjúsági szakképzési megvalósítását pályázat útján több iskolával együtt iskolánk 1991. májusában elnyerte, megtartva ezzel az ország szakképző iskolái között elismert helyét és egyben a lehetőséget, hogy elsők között léphessen a középfokú szakképzés új útjára.

Hagyma és fokhagyma

Hagyma és fokhagyma

Csóri kertészetünkben termesztett zöldségféléinket, elsősorban a fokhagyma, hagyma, padlizsán, paradicsom, paprika kínálatunkat a székesfehérvári városi piacon értékesítjük friss árúként. Zöldségeink mellett azok palántáit is megvásárolhatják- április közepétől június legvégéig.Érdeklődni a honlapunkon megadott telefonon és e-mailen lehet. Csóron kívül megtalálhatóak még a Fehérvári piacon is. (szerk.)

Hermann László Zeneiskola

Hermann László Zeneiskola

A Hermann László Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola az 1913-ban alapított immár 90 éves, Hermann László Zeneiskola jogutódja. Az iskola 1990-ben költözött jelenlegi épületébe. A speciális, zenei oktatás igényeinek megfelelő épület a képzés minőségi követelményeit szolgálja. Azon kevés művészeti iskola vagyunk, ahol egy intézményen belül folyik az alap- és középfokú művészeti képzés. Az alapfokú képzésben célunk az érzelmi, esztétikai nevelés eszközeivel a gyerekek személyiségformálása, a növendékek zenei ízlésének, igényességének, esztétikai kultúrájának megalapozása.

Hermann László Zeneművészeti Szakközépisk

Hermann László Zeneművészeti Szakközépisk

A Hermann László Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola az 1913-ban alapított immár 90 éves, Hermann László Zeneiskola jogutódja. Az iskola 1990-ben költözött jelenlegi épületébe. A speciális, zenei oktatás igényeinek megfelelő épület a képzés minőségi követelményeit szolgálja. Azon kevés művészeti iskola vagyunk, ahol egy intézményen belül folyik az alap- és középfokú művészeti képzés. Középfokú művészeti oktatásunk nemcsak az egyéni művészképzést szolgálja, hanem a majdani művészeti életre felkészítve ugyanolyan súllyal biztosítja az együttesekben történő zenélést is. Művészeti szakközépiskolaként a párhuzamos képzés alapján közismereti- és zenei képzésünk egymással mellérendelt viszonyban - ugyanakkor szerves egységben működik. Közismereti oktatásunk nemcsak az érettségire készít fel, hanem a növendékek esetleges kényszerű pályamódosításai esetén biztosítja, hogy az ilyen tanulók felsőfokú intézményekbe sikerrel felvételizhessenek.

Hidromasszázs termékek - Wellis Kft.

Hidromasszázs termékek - Wellis Kft.

A Wellis kiváló műszaki és esztétikai színvonalú hidromasszázs kádak, hidromasszázs zuhanykabinok és kombinált kabinok (gőzkabin és hidromasszázskád) tervezésével és gyártásával foglalkozik. Termékeinkre 2 év teljes körű garancia vonatkozik, így Önnek valóban nincs más dolga, mint kényelmesen hátradőlnie abban az esetben is, ha bármilyen problémája felmerülne a vásárolt termékkel kapcsolatban. Szakembereink a több éves szervizelési tapasztalatukat felhasználva vállalják egyéb, nem Wellis márkajelzésű wellness berendezések (gőzkabin, hidromasszázskád, jakuzzi, szauna) javítását, vagy akár egyedi megegyezés alapján biztosítani tudjuk berendezése rendszeres karbantartását is. (pl: jakuzzik téliesítése, vegyszerezése).

Tuti menü