Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Székesfehérvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Depónia - Fehérvári [3. oldal]
részletek »

Székesfehérvár képes leírás: Depónia - Fehérvári [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 180 db
Depónia Kft.

Depónia Kft.

A Depónia Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft.-t Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a TERSZOL Környezetvédelmi és Építőipari Szövetkezet alapította 2001. február 8-án 51-49 %-os részarányban. Fő tevékenységeink: - Lakossági, közületi, ipari hulladékszállítás, - Hulladéklerakó üzemeltetés, - Hulladékudvar üzemeltetés, - Hulladékgazdálkodás, - Városüzemeltetés (útépítés, útfenntartás, úttisztítás), - Téli síkosságmentesítés, - Kutatás, fejlesztés

Diófa Étterem

Diófa Étterem

A Diófa étterem közvetlenül a 8-as /E66/ főút mellett fekszik Budapest és a Balaton között félúton, így ideális akár a Balaton, akár a főváros vagy Nyugat-Dunántúl felé vezető kirándulások megállóhelyéül. A középkori koronázó város romkertje, óvárosa, bazilikája szintén kedvelt turisztikai célpont. A kétszintes étterem légkondicionált, 110 illetve 50 fő befogadására alkalmas. A belső tér melegséget, kényelmes polgári miliőt sugall. A leanderekkel és vadszőlővel körbefont kerthelyiség, pedig jó időben további 100 főt vár. A parkoló több busz befogadására képes. (8000 Székesfehérvár, Kadocsa u. 32/a)

Dumics Kft. Szállítmányozás és Költöztetés

Dumics Kft. Szállítmányozás és Költöztetés

Belföldi- és nemzetközi fuvarszervezés, árufuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, daruzás, vámügyintézés - teljes körű tanácsadás, melyet alapos tervezés előz meg, a munka gyors és szakszerű lefolyása érdekében. A hét minden napján, 0-24 óráig igénybe veheti szállítási és költöztetési szolgáltatásainkat az ország egész területén. Több ezer elégedett ügyfelet szereztünk az évek folyamán azzal, hogy nagy figyelmet fordítunk a ránk bízott termékek biztonságos szállítására.

Elme Automatika Kft - Célgép gyártás

Elme Automatika Kft - Célgép gyártás

Egyedi gépek, célgépek, szerelősorok, tesztelő berendezések tervezése és gyártása. Székesfehérvár központú vállalkozás magasan kvalifikált munkatársakkal, saját tervezőcsapattal vállalja kamerás rendszerek, kézi szerelő munkahelyek, automata szerelő munkahelyek, jelölő és feliratozó berendezések, konvejorok, célgépek, teszterek és szerelősorok tervezését és kivitelezését. Mérnöki szolgáltatás, mérés és adatgyűjtés, jelöléstechnika, in-line feliratozás.

Építőanyag kereskedelem Székesfehérváron

Építőanyag kereskedelem Székesfehérváron

Oldalunkon megtalálhatja a Székesfehérvári építőanyag kereskedelmi helyek listáját.

esküvői dj esküvőre

esküvői dj esküvőre

Gyakran felmerül a kérdés, hogy az esküvőre dj vagy zenekar lenne inkább a jobb választás, erre a kérdésre próbálunk választ adni leírásunkban. Mint az élet számos területén, úgy a párok többsége esküvőjük szervezésekor is igyekszik az aktuális trendeket követni. Ma már nem divatos a tollas, kalapos vőfély, a sátras lakodalom, a tojás görgetős és szembekötős játék, sok helyen még a menyecske tánc is kiment a divatból, vagy teljesen átformálódott. Ahogy a különféle esküvői szokások, úgy az esküvők zenei szolgáltatása is formálódik, modernizálódik. Manapság házasulandók többsége, már nem bálokon nőtt fel, sokkal inkább disco-ban, pubokban, klubokban, ennek is köszönhető, hogy a lakodalmas zenekarokat, az Esküvői Dj váltja föl. Amellett, hogy trendi lemezlovast szerződtetni esküvőnkre, számos előnnyel is jár a zenekarokkal szemben. A Dj a polgári szertartás kezdetétől az vacsorán át, a lakodalom végéig, folyamatosan és szünetmentesen szolgáltatja a megfelelő hangulatú zenéket, nincsenek kínos, csöndes percek, az Esküvő Dj folyamatosan fenntartja és fokozza a hangulatot a különböző muzsikákkal. A zenéken kívül, biztosítja a rendezvény akár több helyszínének hangosítását, hangtechni

Eurotrade 21 Kft.: Ipari ragasztó

Eurotrade 21 Kft.: Ipari ragasztó

Cégünk profilja KÖMMERLING ipari ragasztó- és tömítőanyagok - bútorokhoz, kültéri és beltéri faipari szerkezetekhez, cipőiparhoz, ablakhoz, ajtóhoz, járművekhez - forgalmazása. Alapfeladatnak tekintjük a kiváló minőségű KÖMMERLING termékek forgalmazásán túlmenően a kapcsolódó szolgáltatások biztosítását is pl.: felhordó berendezések, kellékanyagok, kiegészítők, stb. Társaságunk a dinamikus fejlődésnek köszönhetően 2008 óta 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik.

Evergreen Kft.

Evergreen Kft.

Székesfehérvári cégünk, a Evergreen Kft. fő profilja a városnéző kisvonatok gyártása, üzemeltetése és bérbeadása országszerte. Tökéletes célt szolgál bármilyen nagy rendezvény, turisztikai program esetén, és remek kikapcsolódás kicsik és nagyok számára. Emellett cégünk építőipari generálkivitelezést, és vendéglátói szolgáltatásokat is vállal. Látogassa meg internetes oldalunkat, tájékozódjon bővebben cégünk részletes tevékenységéről, és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha elsőrangú szolgáltatásokra van szüksége!

EVVA Hungária Kenőanyag Kereskedelmi Kft.

EVVA Hungária Kenőanyag Kereskedelmi Kft.

Cégünk kenőanyagok kereskedelmére szakosodott: hidraulika olajok, fagyvédő termékek, tisztító termékek, hajtóműolajok, univerzális olajok traktorokhoz és egyéb építőipari gépekhez, kenőolajok, motorolajok stb. Az EVVA saját kutató laboratóriumában folyik a termékfejlesztés. Innen kerül koordinálásra a belföldi és külföldi forgalmazás. Termékeink kitűnő minőségű alapanyagai főleg Németországból, Olaszországból, Franciaországból, Magyarországról, Hollandiából, Belgiumból és az Amerikai Egyesült Államokból kerülnek beszerzésre. Szigorú kritériumok alapján választják ki a szükséges ásványi, szintetikus és növényi származású alapolajokat, melyeket folyamatosan ellenőriznek. A termékismertetők tartalmazzák mind az ásványi, mind a szintetikus bázisra épülő - járművekhez használatos - és ipari kenőanyagokat. A legújabb termékgenerációk természetben lebomló un. bio nyersanyagokból (növényi olajok) készülnek, amire egyre nagyobb az igény Európában.

Hirdetés
Ezredéves Általános Iskola

Ezredéves Általános Iskola

Az Ezredéves Iskola értelmileg akadályozott (középsúlyos értelmi fogyatékos) óvodások, általános iskolások és speciális szakiskolások nevelését-oktatását végzi, elsősorban az egyéni képességekhez igazodó fejlesztéssel. Iskolánk Székesfehérvár felsővárosi részén található régi, de felújított patinás épületben, árnyas, nagy udvarral.

Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda

Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda

Az óvodában jelenleg egy vegyes csoport működik. Hangsúlyos feladata az óvodának a társuló fogyatékosságok kialakulásának megelőzése korai fejlesztéssel. Az általános iskola 8 évfolyamos. Az ismeretnyújtáson túl hangsúlyt fektetünk tanulóink pszichés funkcióinak, kommunikációs és szocializációs képességeinek fejlesztésére. A tanítást a terápiás jelleg hatja át. Speciális tankönyveket használunk. A 9-10. évfolyam a speciális szakiskolára előkészítő szakasz. 11-12. évfolyamon heti 10 órában közismereti tárgyakat tanulnak, gyakorlati képzés heti 20 órában folyik. Támogatást a munkavállalást befolyásoló családi nehézségek megoldásában

Fehérvár Bútorház

Fehérvár Bútorház

Szeretnénk felhívni a figyelmét néhány olyan előnyünkre amelyek miatt az emberek szeretnek nálunk vásárolni - A bútorokat igény szerinti, egyedi méretben is legyártjuk - Közel 500 db-os szövetválasztékkal állunk megendelőink rendelkezésére - Az ülő és szivacsos vagy rugós fekvőgarnitúrák esetében választható, hogy a kárpit szerkezete szivacsos vagy rugós legyen - A garnitúrák választható színű febettel vagy anélkül is megrendelhetők - A 3-2-1 és sarok garnitúráknál választható, hogy a fekvőfelület alacsony vagy magas legyen - Gyártási határidő 3-6 hét

Fehérvár Csavar Kft: Csavarbolt Székesfehérvár

Fehérvár Csavar Kft: Csavarbolt Székesfehérvár

Cégünk alapvetően csavarok és kötőelemek kereskedésével foglalkozik. Csavarboltok, barkácsboltok, gép-szerkezet gyártó cégek és ipari vállalkozások igényeit elégítjük ki gyorsan és megbízhatóan. Széles választékban találhatóak a különböző csavarok, alátétek, anyák, menetes szárak, kötélszívek- és szorítók, műanyag tiplik, fúrószárak, imbuszkulcsok, sasszegek, kárpitszegek és kézi szerszámok.

Fehérvár Rádió

Fehérvár Rádió

A királyok városában, az elmúlt 20 év legjobb dalaival!

Fehérvár Rugby Club

Fehérvár Rugby Club

1823-ban William Webb Ellis a Rugby nevezetű angol városban megalkotta a rugby játékot és annak szabályait. Szinte azonnal népszerű lett és jelenleg is a világ szinte valamennyi országában játsszák ezt a labdajátékok tekintetében egyedülálló sportot. Magyarországon már 1979 óta van rögbi, de az egyesülési törvény hiányában nem tudott megalakulni a Magyar Rögbi Szövetség. Megalakulás éve 1990. A Fehérvár Rugby Club alapító tagja az MRgSZ-nek.

Fehérvár Televízió

Fehérvár Televízió

A Fehérvár Televízió, mint önálló szellemi műhely, több, mint másfél évtizedes múltra tekinthet vissza. A szerkesztőség az idők folyamán több szakmai elismerést kapott, így 1996-ban az Első Nemzetközi PR Filmfesztivál Díját, 1999-ben a Moholy Nagy Polyfilm Fesztivál különdíját. 2000-ben a Helyi Televíziók Pécsi Találkozóján két díjat nyertek munkatársaink. A szerkesztőségen belül önálló hír-, sport- és kulturális szerkesztőség működik. A Fehérvár Televízió folyamatos kapcsolatot tart a Kodolányi János Főiskolával.

Fehérvári Étlapok - A legjobb éttermek egy helyen!

Fehérvári Étlapok - A legjobb éttermek egy helyen!

Étlapok, olcsó menü, pizzéria, székesfehérvári éttermek, gyros, kebab,söröző, székesfehérvári menü, tehát jó helyen jársz! Friss menülapok és étlapok, partnereink különböző akciói várnak minden Kedves Látogatónkra. Naponta új akcióval jelentkezünk. Látogass meg minket!

Tuti menü