Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Székesfehérvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Autófóliazas.hu: - Deák [2. oldal]
részletek »

Székesfehérvár képes leírás: Autófóliazas.hu: - Deák [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 180 db
Autófóliazas.hu: Autóüveg-fólia, Biztonsági fólia

Autófóliazas.hu: Autóüveg-fólia, Biztonsági fólia

Minimális anyagi befektetéssel növelheti gépjárműve esztétikai megjelenését, utazási komfortját, autója biztonságát, emeli gépjárműve megjelenését. Cégünk a Skyfol üvegfóliák hivatalos Fejér megyei képviselete. Tevékenységi körünk: autóüveg-fóliázás, színtelen karosszériavédő fóliák akár az egész autóra, épületüveg-fóliázás, hő- és fényvédő fóliák , betörésvédelmi fóliák , kombinált (biztonsági, hő- és fényvédő) fóliák , Permanent Mark UV lakk-és üveggravírozás. Biztonsági fóliáinkkal megakadályozhatja az üvegen keresztül történő gyors behatolást. Teljesen láthatatlan karosszériavédő fóliáink hatékonyan ellenállnak a kőfelverődéseknek, védik a küszöböket és egyéb elemeket az esetleges karcolásoktól. Lencsevédő fóliánk alkalmazásával elkerülhető a kőfelverődés okozta lámpasérülés.

Beauty Full Szépségszalon Székesfehérvár

Beauty Full Szépségszalon Székesfehérvár

Üdvözlöm Önöket a Beauty Full Szépségszalon csapata nevében. Fontosnak tartom a szépség, a jól ápoltság és a belső harmónia egységét. Ha ezt sikerül megvalósítani, önbizalmunk, kisugárzásunk is nőhet általa. Ebben segítünk Önnek, folyamatosan megújuló professzionális szolgáltatásainkkal kellemes, családias hangulatú belvárosi üzletünkben. Talál nálunk ügyes kezű fodrászokat, jól képzett kozmetikusokat, csúcstechnológiás testkezelést, alakformálást, villanófényes szőrtelenítést és modern technikával dolgozó műkörmös, kéz-és lábápoló szakembereket.   

Belvárosi I. István Középiskola

Belvárosi I. István Középiskola

Ma már a 17 nappali tagozatos osztályban közel 600 tanuló tanul. Az induláskor pénzügyi ügyintézői és belkereskedelmi szakmákra készítettük fel tanulóinkat. Az 1991/92-es tanévtől indult először a külkereskedelmi ügyintézői képzés. A tanulók és a szülők egyaránt elvárják, hogy piacképes ismereteket adjon az iskola, olyan képességeket fejlesszen ki a tanulókban, amelyek alkalmassá teszik őket a munkaerőpiac igényeinek kielégítésére és megfeleljenek a felsőoktatás elvárásainak is továbbtanulás esetén.

Bory-vár

Bory-vár

BORY JENŐ (1879-1959) építészmérnök, szobrászművész különleges építészeti, szobrászati műalkotását, a Bory-várat saját elgondolásai, tervei alapján két keze munkájával hozta létre. Emléket emelt művészi álmainak, a munka- és a hitvesi szeretetnek. Mint kutatót és szakembert a beton széleskörű alkalmazása foglalkoztatta. A vár építőanyaga túlnyomóan beton és vasbeton, de szobrainak megformálásához is szívesen nyúlt a kedvelt anyaghoz. A várat benépesítette szobraival. A műteremben saját és felesége alkotásain kívül neves művészek képei is megtalálhatók. Műalkotásai, hősi- és síremlékei az ország minden részében fellelhetők, némelyikük eredeti gipszmodellje a vár százoszlopos udvarának árkádjai alatt ma is látható. Az árkádokon kaptak helyet az ugyancsak betonból megformált történelmi nagyjaink, hátul a kápolnában a hitvesi szeretet szobra áll. Az impozáns látványt tornyok, csigalépcsők, erkélyek teszik teljessé.

Bölcsődék

Bölcsődék

Székesfehérvári bölcsődék listája

Bugát Pál Szakközépiskola

Bugát Pál Szakközépiskola

Egy-két eredményünkről. Ami a tanulói létszámot illeti a Közép-Dunántúli régió legnagyobb iskolája vagyunk az egészségügyi és környezetvédelmi képzés vonatkozásában. Tanulmányi munkánkról ad némi tájékoztatást a minden évben az Oktatási Minisztérium által kiadott a Középiskolai munka néhány mutatója című kiadvány. Az utóbbi két évben megjelentetik az úgynevezett továbbtanulási hozzáadott érték alapján is az iskolák sorrendjét. Ez egy igazságosabb rangsort jelent, mert itt nemcsak a kimenetet, a felsőoktatásba felvettek arányát veszik figyelembe, hanem a bemenetet is, azaz a diák 8.-os tanulmányi eredményét, a szülők iskolai végzettségét is stb. Tehát ez a mutató azt vizsgálná, hogy a tantestület mennyit adott hozzá a tanuló tudásához, mennyire eredményes az adott iskola oktatása. Nos, számunkra is kellemes meglepetés, hogy tavaly és az idén is a megye szakközépiskolái közül az elsők voltunk. Ha az összes középiskolát nézzük, akkor is az előkelő 2. helyen állunk.

Bútorgyártás Székesfehérvár: ER-FA Kft.

Bútorgyártás Székesfehérvár: ER-FA Kft.

Alapanyag kereskedelem, szerszámok és egyedi bútorgyártás mind lakossági, mind vállalati megrendelők részére, tervezéstől a megvalósításig, a legegyszerűbbtől a csúcstechnológiáig. Családra, egyénre, funkcióra szabott tökéletes lakásberendezés, legyen a hálószoba, gyermekszoba, nappali, vagy dolgozószoba. Megtervezzük,berendezzük barátságos otthonná varázsoljuk az egész lakást ahová mindig öröm lesz hazatérni.

Bútorszerelvény és világítás : MOTE Kft.

Bútorszerelvény és világítás : MOTE Kft.

Alumínium profilú ajtófrontok és kiegészítők konyha, étkező, nappali, hálószoba és fürdőszoba bútorokhoz. Alumínium profilokból készült exkluzív termékcsalád. Az asztalokat egyedi méretekben gyártjuk (étkező-, dohányzó asztal). Konyha és bútor szerelvények, ALU program, LED világítástechnika: Mote International Kft. - Székesfehérvár

C-Med Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ

C-Med Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ

C-Med Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ Székesfehérváron - Kardiológia, Fogászat, Ultrahang, Dietetikus, Sportorvos, Fizikoterápia, Teljes laborvizsgálat, Kineziológia, Nőgyógyászat, Repülőorvos, Családorvos, Fejlesztő centrum stb. jól felszerelt rendelőben szakorvosi szolgáltatásokat nyújt, a diagnózis szakmailag megalapozott felállításához teljeskörű laboratóriumi háttérrel rendelkezik. Hozzáértő, gyakorlott munkatársak professzionális eszközökkel végzik a gyógyítást. Érezhetően és mérhetően jobban!

Hirdetés
C.B.A. Magán Általános Iskola

C.B.A. Magán Általános Iskola

A székesfehérvári C.B.A. programmal működő C.B.A. Magán Általános Iskola 1990-ben kezdte meg működését egy bérelt osztályteremben mindössze 6 tanulóval. Az iskla alapítója Czeinerné dr. Bükki Mária, pedagógus, a C.B.A. program kidolgozója. Az indulás évében már megkétszereződött a tanulók száma. Egy pedagógiai asszisztens és néhány óraadó pedagógus látta el az oktatási teendőket. A következő évben már 28-ra nőtt a tanulók száma. 1992-ben az akkor még nem önálló intézményben működős iskola léte veszélybe került a bérleti lehetőség megszűnésével. Dönteni kellett az iskola és a gyermekek további sorsáról. Sor került egy saját épület megvásárlására, amelyben az iskola ma is müködik, közel 70 tanulóval.

Comenius Általános Iskola

Comenius Általános Iskola

Comenius meg volt győződve az ember nevelhetőségéről. Műveiben egyrészt arra törekedett, hogy egységbe foglalja a kor tudományos eredményeit, másrészt pedig új elveket vezetett be, melyek fontos változást hoztak a kor pedagógiai gondolkodásában.

Comenius Angol-Magyar Gimnázium

Comenius Angol-Magyar Gimnázium

Comenius Általános iskola, Gimnázium, Nyelviskola, Gazdasági Szakközépiskola. Székesfehérvár első magán nyelviskoláját, a Comenius Tanulmányi Társaságot 1988-ban alapították. A társaság tagjai több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás és oktatásszervezés területén. 20 év alatt több ezren tanultak iskola és munka mellett a Comenius Tanulmányi Társaságnál, vettek részt a társaság felvételi előkészítő tanfolyamain, táborain és nyelvtanfolyamain.

Csecsemő fülbelövés-Karát Óra Ékszer

Csecsemő fülbelövés-Karát Óra Ékszer

Fülbelövés, Füllyukasztás - csecsemőkortól Fülbelövés Budapesten és az ország több nagyvárosában, helyszíni kiszállással, otthon. Székesfehérvár, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Komárom, Mosonmagyaróvár, Kaposvár, Pécs - Sokan viselnek fülbevalót - ha helyesen végzik a fülbelövést, az tökéletesen veszélytelen és elhanyagolható fájdalomérzettel járó beavatkozás. A fülbelövés bármilyen életkorban elvégezhető. - Vállalom újszülöttek, csecsemők, kisgyermekek, felnőttek fülbelövését, modern eszközökkel. A fülbelövést elvégzem Székesfehérváron és Budapesten valamint azok ötven kilométeres körzetében, kiszállással előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Új helyszínek az ország több nagyvárosában: Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Komárom, Mosonmagyaróvár, Kaposvár, Pécs Telefonos időpont,- és helyszín egyeztetés valamint további információ: Poórné Tünde + 36 30 478 0095 e-mail: fullyukasztas@gmail.com

Csemete Gyermekcentrum bölcsődéje

Csemete Gyermekcentrum bölcsődéje

A Csemete Gyermekcentrum bölcsődéje 60 férőhelyes (3 gondozási egység). Alap feladata a Székesfehérváron élő 3 éven aluli kisgyermekek napközbeni ellátása. Sajátos nevelési igényű vagy egészségügyi problémával küzdő 5 év alatti kisgyermekek gondozása, korai fejlesztése integrált formában. E tevékenységet a Gyógypedagógiai Szakértői és Áthelyező Bizottság szakmai felügyelete alapján egy bölcsődei egységben végezzük.

Czinger Fürdőszoba Kft.

Czinger Fürdőszoba Kft.

Fürdőszoba-felszerelési árucikkek kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Termékkínálatunkban megtalálható minden, ami egy modern fürdőszoba elengedhetetlen kelléke: csempe, padlólap, zuhanykabin, mosdó, WC, fürdőkád és különböző kiegészítők, szerelvények. A nagykereskedelmi tevékenységen túl, a dunaföldvári, a dunaújvárosi és a székesfehérvári bemutatótermünk áll a vásárlók rendelkezésére.

Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző I

Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző I

Néhány a székesfehérvári Kereskedelmi és Vendéglátóipari iskolában megszerezhető képesítések közül: Bolti eladó, Műszaki cikk kereskedő, Kereskedő, Kultúrcikk-kereskedő, Cukrász, Szakács , Pincér, Logisztikai ügyintéző, Vendéglős, Vendéglátó és idegenforgalmi szakmenedzser

Deák Gyűjtemény

Deák Gyűjtemény

A Deák Gyűjtemény a modern magyar festészet legfontosabb törekvéseit és alkotóit mutatja be a XX. század elejétől a 80-as évekig. A mintegy 400 műtárgyas állandó kiállításon többek közt Mednyánszky László, Rippl-Rónai József, Gulácsy Lajos, Czóbel Béla, Márffy Ödön művei képviselik a század első felének magyar művészetét, míg az 1945 utáni korszak az Európai Iskola alkotóival és a mai magyar művészekkel van jelen. Figyelemre méltó szobor- és éremanyag egészíti ki a kollekciót.

Tuti menü