Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Székesfehérvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Székesfehérvár képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 180 db
A Szabadművelődés Háza

A Szabadművelődés Háza

A Szabadművelődés Háza közel 33 éve szolgálja Székesfehérváron a város közművelődését. A ház mára a megyeszékhely egyik meghatározó intézményévé vált. húszfős munkatársi létszámával, kiscsoportjaival, kiállításaival, nagy rendezvényeivel, ismeretterjesztő előadásaival hétköznaponként 8-tól 21 óráig, szombaton 15-től 21 óráig, vasárnap 15-től 19 óráig várja és fogadja az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig a város valamennyi korosztályát. Az intézmény alapvető feladata az iskolarendszeren kívüli művelődés segítése, öntevékeny, önképző csoportok, táborok szervezése, életminőséget és életesélyt javító lehetőségek megteremtése. A város szellemi, művészeti értékeinek, hagyományainak gondozása. Az ismeretszerző, az amatőr alkotó, művelődő közösségek, civil szervezetek életének, tevékenységének támogatása. A helyi társadalom kapcsolatrendszerének, közösségi életének segítése. A szabadidő kulturált eltöltése lehetőségének megteremtése. A fentieknek megfelelően óvodás és általános iskolás korú gyermekek számára rendszeresen tartunk báb- és színjátszó előadásokat, vetélkedőket nagy rendezvényeket, a hétvégi játszóházakon a kézműves mesterségek ismerői foglalkoznak velük.

AHA - Lakberendezés, lakástextil és ajándék

AHA - Lakberendezés, lakástextil és ajándék

Az AHA - At Home Art lakberendezéssel, lakástextillel és ajándékokkal foglalkozik. Termékeink között megtalálható párna, ágyterítő, ágytakaró, szőnyeg, rongyszőnyeg, tányéralátét, asztali futó, átvető, asztalterítő, függöny, váza, abrosz, fürdőszobaszőnyeg, szappanadagoló, ajándék, ajándéktárgy, függönybojt, függönyelkötő, ajándék ötletek, törölköző, kötény, edényfogó, kesztyű, tányéralátét szett, futó szett. Ajándékozzon lakberendezési kiegészítőket és ezzel praktikus és használható ajándékot adhat legyen szó karácsonyról, születésnapról, húsvétról vagy bármely ünnepről, megtalálja a megfelelőt rokonai és ismerősei számára!

Akkumlátor, kilincs Székesfehérvár: AKKU-FA

Akkumlátor, kilincs Székesfehérvár: AKKU-FA

Cégünk akkumulátor, épület- és bútorasztalos árucikkek, és szerelvények kereskedelmével, ezen kívül zárszereléssel, kulcsmásolással, és akkumlátor szervizzel áll vevőink rendelkezésére. Akkumulátorokhoz kapcsolódó szolgáltatásaink - Telephelyünkön történő vásárlás esetén vállaljuk a ki/beszerelését. - A rendelés napján /készlet függvényében/ 3000 Ft-os viteldíj mellett Székesfehérváron a helyszínre szállítjuk, vállaljuk a beszerelést, valamint a hulladékakkumulátor szakszerű elhelyezését. - Telephelyünkön vállalunk állapotfelmérését. - Kölcsön akkumulátort biztosítunk 6 hónapnál nem öregebb, számlával és szavatossági jeggyel rendelkező Banner és Jász-Plasztik típus esetén. Betétdíjat felszámolunk, mely megegyezik az aktuális listaárral. Nem garanciális hiba esetén a napidíj 250 Ft. Zárszerelés - Helyszíni kiszállást vállalunk új zár, illetve meghibásodás esetén.

Alba Kreatív: Online Hobby bolt

Alba Kreatív: Online Hobby bolt

Termék kategóriáink: akril festékek, gyöngyök, ékszeralkatrészek, dekorgumik, filcek, papírok, szalvétatechnika, faáru, irodaszerek. Kreatív kellékek nagy választékban! Online webshop mellett várjuk üzletünkben is Székesfehérváron a Gáz utca 7 szám alatt.

Alba Lamella Árnyékolástechnika

Alba Lamella Árnyékolástechnika

Cégünk Székesfehérváron működik és itt végezzük tevékenységünket. Árnyékolástechnikai anyagok kereskedése, redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, nyílászárók, ajtók és kapuk kereskedelmét. Ezen kívül igény szerint elvégezzük a helyszíni felmérést, és tanácsadást, igény esetén a karbantartást is. Fő profilunk a szalagfüggönyök tisztítása. Ebbe beletartozik, a le és felszerelés, tisztítást, szállítás is. Kérjen árajánlatot, rendszeres tisztítás esetén kedvezményt is biztosítunk. Tekintse meg weblapunkat!

Alba-Toll SE

Alba-Toll SE

Az ALBA-TOLL Sportegyesület 1996-ban alakult Székesfehérváron. Azóta a város és az ország egyik meghatározó egyesületévé vált. Utánpótlás nevelésben komoly hazai és nemzetközi eredményeket értünk el. Évről évre egyre több játékosunk kerül a korosztályos válogatott keretekbe. Számos MAGYAR BAJNOKI cím, értékes nemzetközi trófeák fémjelzik sikereinket. Fiatal felnőtt csapatunk a legmagasabb osztályba, az OBI. /A osztályban, a legjobb magyar csapatokkal versenyez. Edzéseinket többnyire a Tóparti Gimnázium torna-termében tartjuk, ahol 60- 70 játékosnak kínálunk rendszeres játéklehetőséget. Európa számos országába és Magyarországon belül járunk versenyekre. Országos és nemzetközi versenyeket is rendezünk. Székesfehérváron számos Európai ország játékosai is megfordultak már.

Alba-Trezor Villamos Biztonságtechnikai Kft.

Alba-Trezor Villamos Biztonságtechnikai Kft.

Vállaljuk rövid határidővel, akár 24 órán belül vállaljuk Hatósági ellenőrzéshez szükséges felülvizsgálatok elvégzését. A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése során föltárjuk a létesítési, illetve az üzemeltetés során keletkező hibákat melyek tűzesethez, vagy áramütéses balesethez vezethetnek.

ALBATROSZ Repülő Egyesület

ALBATROSZ Repülő Egyesület

Az Albatrosz Repülő Egyelületet 1989-ben néhány repülésért elkötelezett sportember alapította Székesfehérváron. A repülőteret és repülő eszközöket nélkülöző kis csoport az elmúlt tíz év alatt sokat fejlődött. A létszámában mára meghaladja a száz főt, repülő eszközeiben pedig négy sportágat ölel fel. Ejtőernyős,Sárkányrepülő, Vitorlázórepülő,Öreg Sasok, Modellező Szakosztály

Aliquander Kft. Bádogos Szaküzlet és Márkakereskedés

Aliquander Kft. Bádogos Szaküzlet és Márkakereskedés

Cégünk fő szolgáltatásai: - Élhajlított elemek gyártása 6m hosszúságig. Vállaljuk a nálunk forgalmazott, és akár hozott lemez alapanyagokból 1mm-es lemez vastagságig a megrendelt hosszúságú és formájú élhajlított profilok elkészítését. - Lindab, horgany, horganyzott acél, vörösréz, sárgaréz és színes lemezek méretre szabása. - Lemez szalagok lefejtése, szabása, hasítása a megrendelt hosszban és szélességben. - Vállajuk korcolt síklemezfedések előprofilozását (előkorcolását) Lindab, Horgany, és alumínium anyagokból.

Hirdetés
Amerikai hotdog

Amerikai hotdog

Cégünk amerikai típusú Hot-Dog kocsik forgalmazásával foglalkozik, mely a hot-dog hazájában már jól működő árusító rendszer . Eredeti Yankee hot-dog kocsik kizárólag nálunk kaphatóak az országban. Hot-Dog kocsijaink teljesen kompakt kivitelezésűek, nagyban megkönnyítik az utcai árusítást. Használatát forgalmas helyeken, bevásárlóközpontoknál, rendezvényeken, koncerteken, búcsúkon, vásárokon, strandokon javasoljuk.

Aquagold-Szikvízgyártó Kft.: Vízadagoló, szódagép

Aquagold-Szikvízgyártó Kft.: Vízadagoló, szódagép

Vállalkozásunk fő profilja vízadagoló gép forgalmazása, szódagép bérbe adása, ballonos- ásványvíz, és szikvíz forgalmazás. Az Aqua Vital vízadagoló innovatív és kevés karbantartást igénylő technikáját egy modern, egyszerű dizájnba csomagoltuk. Praktikus és könnyen kezelhető. Az álló vagy asztali gépet ott helyezzük üzembe, ahol önnek a leginkább megfelel. Ahol szükség van Vízadagolóra, mi ott vagyunk. Országos szervizhálózatunk garantálja a gyors kiszállítást és a gördülékeny szervizt.

Arany János Általános Iskola

Arany János Általános Iskola

Arany János Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény. Tanulóinkat a Gőbel János György Fejér Megyei Gyógypedagógiai Központ és Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottság javaslata alapján iskolázzuk be. Ebben az értelemben iskolánk "bemenet-szabályozott" intézmény. Beiskolázási körzete Székesfehérvár és Pátka közigazgatási területe. Tanulásban akadályozott (enyhe fokban sérült értelmi fogyatékos) tanulók számára szervezett csoportjainkban alsó tagozaton iskolaotthonos formában folyik az oktatás. Minden osztályban két gyógypedagógus dolgozik gyógypedagógiai asszisztens segítségével. A felső tagozaton szakrendszerű oktatás folyik, délutáni napközi otthonos neveléssel. Szakmai munkánk elsődleges célja a sajátos nevelési igény kielégítése, a habilitáció, rehabilitáció megvalósítása sérülésspecifikus eszközök, tartalmak, terápiák alkalmazásával.

Aranykéz Szakközépiskola és Szakiskola

Aranykéz Szakközépiskola és Szakiskola

2000-ben alakult, alapítványi fenntartású iskolánk fodrász és kozmetikus képzéssel foglalkozik. Célunk, hogy a szépségipar e két fontos ágazata számára kiemelkedő tudású, a piaci igényekhez gyorsan alkalmazkodni tudó szakembereket neveljünk.

ARE Vitorlázórepülő Szakosztály

ARE Vitorlázórepülő Szakosztály

Az Albatrosz Repülő Egyesületet 1989-ben néhány repülésért elkötelezett sportember alapította Székesfehérváron. A repülőteret és repülő eszközöket nélkülöző kis csoport az elmúlt tíz év alatt sokat fejlődött. A létszámában mára meghaladja a száz főt, repülő eszközeiben pedig négy sportágat ölel fel. Az Albatrosz Repülő Egyesület Vitorlázó, Motorosvitorlázó, Motorosrepülő Szakosztályának honlapja.

Árpád Szakképző Iskola és Kollégium

Árpád Szakképző Iskola és Kollégium

Az iskola jelenlegi képzési szerkezete hosszú évtizedek alatt alakult ki. Volt időszak még a 80-as évek végén is, amikor az oktatott szakmák száma elérte, sőt meghaladta a 30-at is. Jelenleg a szakmák száma 14, de tömeges szakképzés mindössze 7 szakmában folyik. A képzési struktúrában új elemek jelentek meg. Meg kell szüntetni az egyes szakmáknál jelentkező túlképzést. Alkalmazkodni kell a városban, megyében megjelenő munkaerő szükséglethez, alkalmazkodni kell az Európai Unióhoz való csatlakozásunk után kialakuló oktatási modellhez, alkalmazkodni kell a tankötelezettség 18. életévre való kiterjesztéshez is.

Árpád Úti Óvoda

Árpád Úti Óvoda

Intézményünk 7 csoportos óvoda. Barátságos, zöldövezetben fekszik, a nagy udvarral igazi játszó paradicsom a gyerekek számára. Óvodánk a művészeti program felhasználóiként dolgozik. A gyermeki személyiséget tisztelet, elfogadás, szeretet, megbecsülés kell, hogy övezze.

Autó alkatrész és szerviz: Truck-Trailer

Autó alkatrész és szerviz: Truck-Trailer

Cégünk kínálatában elsősorban jó minőségű után gyártott, gyári új, használt és felújított alkatrészek találhatóak meg. Műhelyünkben az alábbi főbb munkákat vállaljuk: motorok javítása, felújítása , váltók javítása, felújítása, differenciálművek ,fék- és futójavítás , tachográf beszerelés, szoftveres diagnosztika ,pótkocsik szervizelése. A Truck-Trailer &Parts Kft. Scania, Volvo, Daf bontott, után gyártott és eredeti alkatrészeket kínál ügyfeleinek. Az alkatrész kereskedés mellett szerviztevékenységet is folytatunk.

Tuti menü