Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek, információk - Székesfehérvár képes leírás - Székesfehérvár.tlap.hu
részletek »

Hírek, információk - Székesfehérvár - Székesfehérvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Hírek, információk - Székesfehérvár
Keresés
Találatok száma - 10 db
Fehérvár Rádió

Fehérvár Rádió

A királyok városában, az elmúlt 20 év legjobb dalaival!

Fehérvár Televízió

Fehérvár Televízió

A Fehérvár Televízió, mint önálló szellemi műhely, több, mint másfél évtizedes múltra tekinthet vissza. A szerkesztőség az idők folyamán több szakmai elismerést kapott, így 1996-ban az Első Nemzetközi PR Filmfesztivál Díját, 1999-ben a Moholy Nagy Polyfilm Fesztivál különdíját. 2000-ben a Helyi Televíziók Pécsi Találkozóján két díjat nyertek munkatársaink. A szerkesztőségen belül önálló hír-, sport- és kulturális szerkesztőség működik. A Fehérvár Televízió folyamatos kapcsolatot tart a Kodolányi János Főiskolával.

Fehervaronline.hu

Fehervaronline.hu

Székesfehérvári Független Hír - Információs Online Magazin! - Székesfehérvár

Fejér Megyei Hírlap

Fejér Megyei Hírlap

Fejér Megyei Hírlap a pannon Lapok társaságának napilapja.

kapszula endoszkópia - Székesfehérvár

kapszula endoszkópia - Székesfehérvár

Kapszula Endoszkópia - kapszula-endoszkopia.hu Vékonybél kapszula, vastagbél kapszula, nyelőcső kapszula és patency (teszt) kapszula endoszkópos vizsgálatok. Bejelentkezés kapszula-endoszkópos vizsgálatra: Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai u. 316. Bejelentkezés telefonon: 36 22 788 365 vagy 36 70 414 9747 hétvégén: 36 20 9817866 E-mail: recepcio@endo-kapszula.hu Sürgősségi ellátást nem vállalunk! Rendel: Dr. Madácsy László PhD ? Gasztroenterológus, belgyógyász Tükrözés endoszkóp nélkül ? kapszula endoszkópia A fájdalommentes gasztroenterológiai szűrés új lehetősége, hagyományos endoszkópia helyett kapszula endoszkópia! A kapszula endoszkópia a jövő vizsgálati módszere, mely során a hagyományos endoszkópos (tükrözéses) vizsgálathoz hasonló minőségű képet kapunk az előbbi kellemetlenségei nélkül, azaz nincs fájdalom, vagy fertőzésveszély, és nincs szükség altatásra, és levegő befúvásra sem.

KJF Vörösmarty Rádió

KJF Vörösmarty Rádió

A Kodolányi János Főiskola Vörösmarty Rádiója 1999. június 12-étől sugározza adását nonstop a 99,2 MHz URH frekvencián. Fő feladatunknak az információszolgáltatást tekintjük, ugyanakkor nem feledkezünk meg a szórakoztatásról sem. Műsorszerkezetünk fontos eleme az Aktuális elnevezésű hírösszeállítás, amelyben naponta többször beszámolunk Székesfehérvár és Fejér megye eseményeiről, híreiről. Magazinműsorainkat, zenei összeállításainkat úgy szerkesztjük, hogy lehetőleg minden korosztály megtalálja a kedvére valót. A Vörösmarty Rádió stábja olyan munkatársakból verbuválódott össze, akik ízig-vérig rádiósok és a rádiós munkájuk mellett részt vesznek a Kodolányi János Főiskola Kommunikáció Tanszékén folyó oktatásban is. Győrffy Miklós tanszékvezető, közismert médiaszakember segíti a rádió szakmai munkáját és szerkesztőségünkbe irányítja a rádiózásra alkalmas, ahhoz kedvet érző főiskolai hallgatókat. Így abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy folyamatosan kiegészül a stábunk új hangokkal, lendületes, fiatal munkaerőkkel.

Nekünk szól - Székesfehérvári hírek

Nekünk szól - Székesfehérvári hírek

A Nekünk szól hírportál országos,helyi,külföldi és tematikus hírekkel foglalkozó hírgyűjtő oldal.Napi szinten több ezer friss hír jelenik meg oldalainkon többszöri frissítésben.A látogatók szempontjából ez azt jelenti hogy kategorizálva és többször frissítve könnyebben megtalálja az érdeklődési körének megfelelő híreket.Amiben különbözik oldalunk más hírgyűjtő oldalaktól hogy megpróbáltuk összeszedni a helyi érdekeltségű híreket és külön aloldalakban megjelentetni.Ez főleg megyeszékhelyekre vonatkozik,tehát főleg városi hírekről van szó.Fontosnak találtuk hogy a helyi híreket is összesítve találja meg a látogató így gyorsabban hozzájutva információkhoz a helyi sajóból.

Székesfehérvár városban kéne állás?

Székesfehérvár városban kéne állás?

Székesfehérvár városban próbál állást keríteni magának? A linkre kattintva megtalálja az aktuális székesfehérvári állásokat. A felkerülés dátuma, cég neve és munkavégzés helye minden hirdetésnél megtalálható. A Monster.hu-n ezenfelül lehetőség van arra is, hogy elmentse a székesfehérvári állás kereséseit. Miért hasznos ez? Hát azért, mert a Monster.hu utána e-mailben is tud frissen felkerült Székesfehérvár álláslehetőségeket küldeni Önnek! Így állandóan aktuális információkkal rendelkezik majd. A székesfehérvári állások naponta változhatnak, szóval igazán megéri.

Városi Online Media

Városi Online Media

Városi Online Media - Székesfehérvár és vonzáskörzetének kulturális, információs és turisztikai rendszere

Hirdetés
Vértesinfo Regionális Hírportál

Vértesinfo Regionális Hírportál

A portál a Vértes és tágabb környékének(Komárom-Esztergom és Fejér megyék, benne természetesen Székesfehérvár) híreivel, programjaival, közérdekű információival, kirándulási lehetőségeivel foglalkozik elsősorban. Megismerteti a látogatót a térségi nevezetességekkel, önkormányzatokkal is. Cégeknek, vállalkozásoknak megjelenési lehetőséget, a lakosságnak ingyenes hirdetési lehetőséget kínál.

Tuti menü