Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felsőoktatás Székesfehérváron képes leírás - Székesfehérvár.tlap.hu
részletek »

Felsőoktatás Székesfehérváron - Székesfehérvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Felsőoktatás Székesfehérváron
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gábor Dénes Főiskola

Gábor Dénes Főiskola

"...A Gábor Dénes Főiskola a sok kiváló oktatójával, és a tantárgyak alkalmazhatóságával, életszerűségével, a körülmények folyamatos fejlesztésével, az erős hallgatói támogatásával szememben méltán kiérdemli, hogy elégedettségemnek hangot adjak azon személyek felé, akiknek oly sokat köszönhetek. Szeretném, ha kifejezhetném hálámat a főiskola vezetése számára is, így kérem, tolmácsolja mindenki felé szívélyes jókívánságaimat a jövőre nézve..." Hauk Réka Informatikus közgazdász, budapesti távos hallgató

Kodolányi János Főiskola

Kodolányi János Főiskola

A Kodolányi János Főiskola a hazai felsőoktatás innovatív, minőségorientált, vezető non-profit intézményeként regionális, országos humán erőforrás fejlesztési és innovációs funkciót tölt be. A hazai felsőoktatás vezető non-profit intézményeként országos szerepkörű, nemzetközi képzési orientáltságú, alkalmazottkutatással foglalkozó intézménnyé, oktatási - kutatási - szakmai tanácsadási kiválóságközpontként kíván tevékenykedni.

Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kar

Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kar

A Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Karán megtanítjuk a földmérés és földrendezés elméletét és gyakorlatát, a légifelvételek, űrfelvételek feldolgozásának módszereit, a geomatika és geoinformatika tudományos hátterét, technológiáit, a térbeli adatbázisok felépítését, elemzését. Hallgatóink megismerik hogyan működik és mire használható a GPS (globális helymeghatározó rendszer), és a GIS (térinformatikai rendszer), hogyan váltja fel a digitális térkép a hagyományos térképeket.

Óbudai Egyetem

Óbudai Egyetem

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központja a villamosmérnöki és informatikai tudományokban és azok határterületein rendelkezik nagy hagyománnyal, kellően nagy szakmai tapasztalattal. Hallgatóink egyetemünk más karain tanuló társaikkal azonos tanterv szerint tanulnak, családias, emberléptékű környezetben, Székesfehérvárott. Jelentős az ipari és regionális beágyazottságunk, kapcsolatrendszerünk. Végzett hallgatóink révén kiváló referenciákkal bírunk, a munkaerőpiac fontos tényezőjeként. Hallgatóink villamosmérnökként, mérnök informatikusként, műszaki menedzserként állják meg helyüket, hazai és multinacionális környezetben. Ahhoz, hogy ez továbbra is így legyen, folyamatosan frissítjük képzési tematikáinkat, módszereinket, laboratóriumi berendezéseinket, eszközeinket. Stratégiai célunk olyan, azonnal hasznosítható gyakorlati tudással rendelkező kiváló emberi tulajdonságú szakembereket képezni, akik büszkén vállalják, hivatásbeli és egzisztenciális sikereik alapján a nálunk eltöltött felsőoktatási múltjukat.

Tuti menü