Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bölcsődék Székesfehérváron képes leírás - Székesfehérvár.tlap.hu
részletek »

Bölcsődék Székesfehérváron - Székesfehérvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szekesfehervar.tlap.hu » Bölcsődék Székesfehérváron
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bölcsődék

Bölcsődék

Székesfehérvári bölcsődék listája

Csemete Gyermekcentrum bölcsődéje

Csemete Gyermekcentrum bölcsődéje

A Csemete Gyermekcentrum bölcsődéje 60 férőhelyes (3 gondozási egység). Alap feladata a Székesfehérváron élő 3 éven aluli kisgyermekek napközbeni ellátása. Sajátos nevelési igényű vagy egészségügyi problémával küzdő 5 év alatti kisgyermekek gondozása, korai fejlesztése integrált formában. E tevékenységet a Gyógypedagógiai Szakértői és Áthelyező Bizottság szakmai felügyelete alapján egy bölcsődei egységben végezzük.

Speciális Fejlesztő Bölcsőde

Speciális Fejlesztő Bölcsőde

Az intézmény azon családoknak nyújt lehetőséget akik hat éven aluli sajátos nevelési igényű gyermeket nevelnek. A bölcsőde gyermekjóléti alapellátásként végzi a felvett gyermekek napközbeni ellátását, gondozását,fejlesztését 4 csoportban. Az intézmény nem a hagyományos értelemben vett bölcsőde. Itt az anyának nem kell munkaviszonyban lennie. A felvett gyermekeket a délelőtt folyamán egyénre szabottan sérülés specifikusan a gondozási folyamatban beépítve,valamint egyéni és csoportos fejlesztésben részesítjük. A szülők rendelkezésére bocsátjuk az egyéni fejlesztési terveket,valamint segítséget adunk az otthoni fejlesztés elvégzéséhez.

Tóvárosi Bölcsőde

Tóvárosi Bölcsőde

Ezzel a honlappal azoknak a Családoknak kívánunk segítséget nyújtani, akik gyermekük napközbeni ellátásához a bölcsődénk szolgáltatását kívánják igénybe venni.

Tuti menü